Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Online Print Symposium prestavljen na april 2022.
Naslednji simpozij Online Print Symposium je bil prvotno načrtovan za 14. in 15. september 2021 v Münchnu (Nemčija), zdaj bo aprila 2022.
Organizatorji dogodka Online Print Symposium so bili do nedavnega optimistični glede letošnje organizacije v septembru, a žal aktualne varnostne omejitve zaradi varovanja zdravja pred koronavirusom še vedno dopuščajo le izvedbo dogodkov, ki vključujejo upoštevanje minimalnih razdalj in navzočnost manjšega števila ljudi. Prevideva se, da bodo ukrepi še strožji, saj oblasti predvidevajo, da bo prišlo do novega, občutnega povečanja števila pojavnosti koronvairusa zaradi variante delta.

Zaradi omenjenega simpozij letos na predvideni lokaciji ali v drugih prostorih trenutno ni mogoča. Organizatorji še dodajajo, da osebne izkušnje in izmenjave idej na virtualnem dogodku ni mogoče ustrezno izvesti, zato so termin dogodka prestavili na pomlad 2022. Novi, začasni datum je 28. in 29. april 2022, organizator je razkril, da bo druga tudi lokacija izvedbe dogodka. Vse to z namenom zagotoviti varnost obiskovalcem in vsem drugim na dogodku. Vse aktualne prijave ostajajo veljavne za dogodek 2022.

Več informacij v koledarju dogodkov.