Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Pandemija koronavirusa ne ogroža izvedbe in obiska sejmov FESPA Global Print Expo in European Sign Expo 2021.
Omejitve za potnike, ki so polno cepljeni, na Nizozemsko iz tako imenovanih „držav z visokim tveganjem“, bodo odpravljene z 22. septembrom 2021, kar pomeni, da  bodo lahko vsi obiskovalci in interesenti obiska iz teh držav pripotovali na sejma FESPA Global Print Expo in European Sign Expo 2021 v Amsterdamu brez večjih težav in strahu, da bi morali ob prihodu v karanteno.
 
Potniki, ki imajo dokaz, da so v polno cepljeni s cepivom, ki ga je odobrila EU, bodo od 22. septembra dalje lahko prosto vstopali na Nizozemsko brez obvezne karantene. Kot dokaz velja evropsko covidno digitalno potrdilo (DCC) oziroma enakovredno potrdilo o cepljenju držav izven EU.

Seznam držav z visokim tveganjem trenutno sestoji iz držav: ZDA, Velike Britanije, Izraela, Indije, Južne Afrike, Tajske in večjega dela Latinske Amerike. Ta sprememba je pozitiven dejavnik za nemoten obisk sejmov FESPA Global Print Expo in European Sign Expo 2021 za številne potencialne mednarodne obiskovalce  oktobra letos. Na ta način bodo lahko vsi svoj obisk načrtovali zanesljivo in varno ter se osebno prepričali o stotinah premiernih inovativnih pridobitev grafičnega razvoja.

Dodatne informacije v zvezi z omejitvami so na voljo na spletnem mestu nizozemske vlade na naslovu: www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19/visiting-the-netherlands-from-abroad/checklist-entry/from-outside-the-eu.

Amsterdamsko letališče Schiphol nenehno povečuje svoje aktivnosti, zato aktualne informacije o potovanjih in frekvencah teh najdete na www.schiphol.nl.

Ker se situacija glede pandemije koronavirusa stalno spreminja, aktualne informacije glede te najdete na www.fespaglobalprintexpo.com/show-information/covid-19-update.

Več informacij na www.fespaglobalprintexpo.com.