Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Sejma Paperworld ne bo.
Zaradi eksponentnega poslabšanja pandemičnih razmer po svetu in s tem povezanih strožjih predpisov o potovanjih in stikih so sejmi potrošniškega blaga 'Christmasworld', 'Paperworld' in 'Creativeworld', ki so bili načrtovani konec januarja, ter 'Ambiente', ki je bil načrtovan sredi februarja 2022, odpovedani. Plačilo že vplačanih vstopnic bo organizator v celoti povrnil do takoj povrnjene.

#paperworld #frankfurtskisejem

Ta odločitev za organizatorja, to je frankfurtski sejem, ni bila lahka. Ta težek korak so sprejeli v soglasju z razstavljavci, različnimi gospodarskimi sektorji in drugimi kljub optimizmu, zagnanosti in idejam, da bi sejmi Christmasworld, Paperworld, Creativeworld in Ambiente po premoru leta 2021 uspešno in znova zaživeli, je povedal Detlef Braun, član upravnega odbora frankfurtskega sejma.

Dogodek ni preložen ampak je v celoti do nadaljnjega odpovedan, saj cikli naročil v mednarodnem sektorju potrošniškega blaga, ki so usmerjeni v trende, zahtevajo letni dogodek na začetku leta. Preložitev na drugo polovico leta zato ni prišla v poštev.

Več informacij na paperworld.messefrankfurt.com.