Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Grafična sekcija pri OZS vabi na delavnico Programi sofinanciranja v grafični industriji.
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo razpisuje veliko projektov z različnimi subvencijami, ki jih lahko koristimo tudi v grafični branži. V želji približati projekte različnih fondov za grafično branžo grafična sekcija pri OZS v sodelovanju z revijo Print Magazin vabi na brezplačno delavnico.

#delavnica #ozs #graficnasekcija

Kaj vas čaka?
Na delavnici bodo predstavljeni različni modeli sofinanciranja in razpisni pogoji, kateri so trenutno razpoložljivi za tiskarne. V programu bodo vključeni svetovalci, izdelovalci dokumentacije za razpise, predstavniki ministrstva za gospodarstvo, predstavniki finančnih institucij in dobavitelji tehnologije, kateri bodo predstavili že prilagojene tehnologije za razpisne pogoje.

Komu je delavnica namenjena?
  • tiskarnam
  • embalažni industriji
  • celotni industriji, katera uporablja implementacijo tiska na svojih proizvodih

Desetina razpisov sofinanciranja omogoča zneske od 5.000 pa vse do 12 milijonov evrov. Sredstva se lahko uporabijo za nakup strojev, opreme, programske opreme, infrastrukture, izobraževanje, marketing, zaposlovanje, odpiranje predstavništev, certificiranje ...

Delavnica Programi sofinanciranja v grafični industriji bo potekala od 10. do 13. ure v četrtek, 27. januarja 2022, v BTC-ju, Športna hiša, Moskovska ul. 10, dvorana 18.

Sodelovanje na delavnici je BREZPLAČNO, a se je na dogodek zaradi omejenega števila udeležencev potrebno prijaviti.

Prijavi se

Več informacij na print-magazin.eu.