Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Konvencija Print & Digital Convention (PDC) bo leta 2023 ponovno potekala v Düsseldorfu.
Od 16. do 17. maja 2023 bo kongresni center Süd v Düsseldorfu (Nemčija) ponovno stičišče strokovnjakov iz tiskarskega in medijskega sveta ter predstavnikov grafične industrije, e-trgovine, trgovine na splošno in ITja.

#pdc2023 #trendi #smernice #kongres

Udeležencem bo na voljo obsežen dvodnevni program predavanj, inovativne razstave, praktičnih prikazov najboljših praks in priložnosti za mreženje. Kongres, ki je šesti po vrsti, bo osredotočen tudi na v prihodnost usmerjene vsebine o potencialu aplikacij digitalnega tiska, večkanalnih rešitvah, kreativni nadaljnji obdelavi/dodelavi ter trajnostnih rešitvah za tisk in embalažo.

Registracija za razstavljavce je že v teku. Običajni termin kongresa je zaradi praznika prestavljen za en dan, torej bo potekal od torka, 16. maja, do srede, 17. maja 2023.

Na zadnjem kongresu se je zbralo 1250 udeležencev in 63 mednarodnih razstavljavcev. Print & Digital Convention organizira združenje za medijsko produkcijo Media Production Association v sodelovanju z Düsseldorfskim sejmom in nekaterimi drugimi deležniki.

Več informacij v koledarju dogodkov.