Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Najprej je goste z mojstrskimi imitacijami navduševal fantastični voditelj Klemen Slakonja.
Podjetje Europapier Alpe, del Skupine Heinzel, je svečano obeležilo svoj 30. jubilej. Na dogodek v čudovit ambient Ljubljanskega gradu so bile povabljene stranke in poslovni partnerji, ki so dodobra napolnili Palacij ter Stanovsko in Obhodno dvorano.

#europapier #alpe #heinzel #jubilej #30letnica 

V uradnem delu smo skozi dialog z direktorji ključnih področij, ki ga je vodil eden in edini – Klemen Slakonja, spoznali zgodovinske mejnike podjetja ter novosti in načrte za prihodnost. Med temi sta najpomembnejša širjenje prodajnega programa ter zavezanost k trajnostnemu poslovanju in skrbi za okolje. Med gosti so bili tudi predstavniki Skupine Europapier, izvršni direktor Helmut Limbeck, finančni direktor Martin Bichl ter prodajni direktor za srednjo in vzhodno Evropo Primož Tasič, ki so gostiteljici dogodka, direktorici Mateji Zalar, čestitali za dolgoletno uspešno delo.



Dogajanje je bilo pestro – najprej je goste z mojstrskimi imitacijami navduševal fantastični voditelj Klemen Slakonja, za glasbeno spremljavo sta poskrbeli Astrid Kljun na harfi in Maša Golob na violini, ki je s plesalci otvorila uradni del večera. Čudovit večer sta sklenila sproščena in energična Nuša Derenda, ki s podjetjem sodeluje že mnogo let in je nepogrešljivi del njegove zgodbe, ter prav tako dolgoletni partner Miha Istenič s svečanim odpiranjem penine s sabljo.





V tridesetih letih je podjetje Europapier Alpe napisalo bogato in barvito zgodbo, tudi v prihodnje pa bo s svojim delom navduševalo.



Podjetje Europapier Alpe je bilo ustanovljeno leta 1993 kot Green-field podjetje. Iz nekoč pretežno trgovca s papirjem se razvija v večsegmentnega trgovca z vodilnim položajem v slovenskem prostoru. Osnovna dejavnost podjetja je trgovina na debelo z različnimi vrstami papirja in kartona, grafičnimi materiali, vizualnimi komunikacijami, rešitvami za industrijsko embalažo ter izdelki za higieno. Lastnik podjetja Europapier Alpe je Skupina Heinzel s sedežem v Avstriji, ki se poleg veletrgovine s papirjem in drugimi materiali ukvarja še s proizvodnjo celuloze ter embalažnega in časopisnega papirja v centralni in vzhodni Evropi.

Mlada in dinamična ekipa 40 zaposlenih s povprečno starostjo 38 let stremi k inovativnim rešitvam, prilagojenim posameznikom, in sledi motu: »Služimo vašemu uspehu«.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na gospo Alenko Kolbl, Europapier Alpe, Leskoškova cesta 14, 1000 Ljubljana, tel. 01 54 72 253, email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., www.europapier.si

Avtor fotografij: Žiga Intihar