Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Landa Digital Printing na Drupi z novima modeloma.
Proizvajalec digitalnih tiskarskih strojev Landa Digital Printing na Drupi 2024 napoveduje nova sistema: S11 in S11P. V primerjavi s prejšnjima modeloma S10 in S10P naj bi se hitrost (prej 6.500 pol/uro v načinu enostranskega tiska) občutno povečala.

#drupa #landa #s11 #s11p #b1format #w11 #gibkaembalaza

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Letošnji moto Konice Minolte na Drupi je Spoznajte potencial prihodnosti tiska. Predstavili bodo novo linijo AlphaJET.
Ponudniki tiskarskih storitev se nenehno prilagajajo zahtevam trga. Trenutno se najbolj spopadajo s tremi megatrendi, in sicer: skrbniki blagovnih znamk iščejo inovativne tiskovine, ki jih kupec bolj opazi in so zanj privlačnejše; tiskovine morajo zagotavljati popolno integracijo v digitalno zasnovanih kampanjah, kar omogoča neposredno merjenje odziva trga; in tiskovine morajo podpirati serializacijo oziroma variabilne podatke.

#drupa #konicaminolta #alphajet #adriadan #fiery #mgi

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kyocera s svojo ponudbo stoji za nizkimi stroški in visoko donosnostjo.
Sejem Drupa 2024 je tik pred vrati in Kyocera se pripravlja na prikaz svoje napredne tehnologije brizgalnega tiska. Med intenzivno pripravo na to pomembno prireditev pa se osredotoča na štiri ključne pristope, ki jo postavljajo v ospredje na trgu produkcijskega tiska.

#izid #kyocera #drupa #taskalfa #pro15000c

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Triumph-Adler se na letošnji Drupi predstavlja na razstavnem prostoru matičnega podjetja Kyocera.
Na sejmu Drupa 2024 od 28. maja do 7. junija 2024 v Düsseldorfu (Nemčija) bo TA Triumph-Adler skupaj z japonskim matičnim podjetjem Kyocera predstavil svojo skupno vizijo brizgalnega tiska in skrite potenciale grafične industrije.

#drupa #kyocera #triumphadler #taskalfa #tapro

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
V okviru Drupe bo Ricoh prvič v Evropi širšemu občinstvu predstavil več novih tiskalnih sistemov. (Na sliki sistem VC80000; Vir: Ricoh)
Na letošnjem sejmu Drupa bo obiskovalcem na voljo virtualno proizvodno okolje "Henkakuverse", ki bo del razstavnega prostora podjetja Ricoh (hala 8a, razstavni prostor A21-1 - A21-2).

#drupa #ricoh #brizgalnitisk #proz75 #proc7500 #vc80000

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nov brizgalni formatni tiskalni stroj varioPRINT iX1700. (Vir: Canon)
V hali 8a bo Canon predstavil svoj trenutni portfelj proizvodnih tiskarskih tehnologij, vključno s tiskalniškimi sistemi z brizgalno in lasersko tehnologijo, sistemi za neskončni brizgalni tisk in digitalni tisk etiket. Predstavljene bodo tudi celostne produkcijske rešitve, ki vključujejo Canonove programske delovne sisteme, tiskovne medije in sisteme za tisk z rešitvami pred in naknadno obdelavo oziroma dodelavo več kot desetih tehnoloških partnerjev.

#drupa #canon #embalaza #etikete #inkjet #brizgalnitisk #laserskitisk #toner