Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Zgornji razred nove serije Kyocerinih naprav TASKalfa 7054ci/7004i prinaša najboljšo varnost v svojem razredu ter tradicionalno kakovost tiskanja in dodelave dokumentov.
Po zaslugi razvoja tehnologij, ki omogočajo pametno preobrazbo načina dela, podjetja doživljajo korenite spremembe poslovnega okolja. Vpliv je mogoče čutiti v načinu dela, sodelovanja, razvoja inovacij in širitve organizacij. Pri tem podjetja potrebujejo partnerja, ki jim lahko pomaga pri osredotočanju na kritične potrebe, ne da bi pri tem ogrozila bistven potek dela. Z najnovejšo Kyocerino pametno serijo večnamenskih naprav A3 TASKalfa 7054ci/7004i je to več kot mogoče.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
SwissQprint bo novosti predstavil na letošnji Fespi.
Na sejmu Fespa Global Print Expo (od 12. do 15. oktobra 2021) v Amsterdamu (Nizozemska) bo SwissQprint, proizvajalec digitalnih velikoformatnih tiskalnikov, predstavil svoje najnovejše dosežke. Sem spadajo neonska barvila za UV-tisk in UV-sistem tiska iz zvitka Karibu S. Predstavil ise bodo na stojnici G30.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Koenig & Bauer predstavlja nov označevalni laser.
ICON 3 je najnovejši izdelek v seriji rešitev iCON podjetja Koenig & Bauer, ki je bil razvit za kratkoročno in trajno označevanje potrošniškega blaga in industrijskih izdelkov. Po mnenju proizvajalca uporabnikom ponuja ekonomično alternativo brizgalnemu tiskanemu načinu označevanja in ponuja prednosti laserske tehnologije tiska, kot je denimo neprisotnost emisij topil.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nov tiskalnik Acuity Ultra R2 super širokega formata tiska znamke Fujifilm.
Širokoformatni tiskalniški sistem Fujifilm Acuity Ultra, ki je bil grafičnemu trgu predstavljen leta 2018, ima naslednika, to je Acuity Ultra R2. Ta je na voljo dveh širinskih različicah 3200 (širina medija 3,2 m) in 5000 (širina medija 5 m). Na voljo so tudi tri različne barvne konfiguracije.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Konica Minolta ponudila Accurio Press C7100.
Z novo serijo sistemov Accurio Press C7100 Konica Minolta ponuja nove digitalne sisteme za barvni tisk. Nova serija kot naslednik serije Accurio Press C6100 ima hitrost tiska do 100 strani formata A4 strani na minuto. Model Accurio Press C7090 pa ima nekoliko nižjo zmogljivost, hitrost tiska so 90 strani formata A4 na minuto. Oba modela v seriji v enobarvnem načinu tiska izpisujeta pri hitrosti 110 strani formata A4 na minuto.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Canon že v redni prodaji z novim ploskim tiskalnikom Arizona 135 GT.
Podjetje Canon z Arizono 135 GT uvaja nov sistem velikoformatnega (UV-LED) tiska, ki predstavlja vstopni model za vse po želji izdelave velikoformatnih aplikacij oziroma tovrstni ponudbi storitev tiska. Nov tiskalnik s pomočjo upodobitvene tehnologije Variadot lahko potiska medije v izmeri do 125 x 250 cm in debeline do 50,8 mm. Hitrost tiska je odvisna od načina tiska, pri največji hitrosti lahko potiskamo do 34,2 m²/uro. Nov sistem je že na voljo in je nadomestil obstoječi model v ponudbi Arizono 318 GL.