Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Na letošnji Fespi v Münchnu se bo predstavil tudi podjetje Primera Technology z novim sistemom za izdelavo etiket. Sestoji se iz digitalnega tiskarskega sistema iz zvitka CX1200e in dodelavnega modula FX1200e.


Sistem digitalnega tiska iz role v rolo CX1200e.

CX1200e je osnovan na laserski tehniki upodabljanja in v odvisnosti od želene kakovosti izpisa zagotavlja hitrost tiska do 5 m/min. Največja možna ločljivost izpisa znaša 2400 dpi. Stroj s pomočjo odvijalnega modula zvitke obdeluje z ustrezno napetostjo, ki je primerna in sinhrona procesni hitrosti dodelavnega modula FX1200e, ki zagotavlja produkcijo hitrosti do največ 6,10 m/min. Za zanesljiv ion kakovosten izsek pa skrbijo volfram karbidno-jeklena rezila. Odpadni material se na izhodu odvaja ločeno od dejanskega produkta.

Produkti sistema CX1200e.

Izpis je možen na samolepilne brezsijajne ali sijajne papirje, poliester ali vinil. Pomembno je le, da je material namenjen laserskemu tisku. V paket rešitve sodi poleg dveh strojnih modulov še upravljanja PC konzola s 26-paličnim monitorjem, tonerji (CMYK) in trije priporočeni zviitki različnih tiskovnih materialov.

Za več informacij o CX1200e kliknite tukaj.
Več na primera.eu.