Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Spandex je razširil svoj portfelj »ImagePerfect« z inovativno in za uporabo ekstremno enostavno samolepilno vinil folijo za tisk velikega formata, ImagePerfect 2534PA.


Nova bela, pol sijajna folija ImagePerfect 2534PA je zasnovana tudi za profesionalno promoviranje krajših časovnih obdobij, za kar je potrebna tem bolj enostavna, hitra in čista aplikativnost same potiskane folije. Izdelana je za potisk z eko-solventnimi, solventnimi in UV hitro sušečimi barvili.

Enostavno nameščanje, prilagajanje in odstranjevanje
IP 2534PA je bolj prilagodljiva različnim bolj ali manj pravim oblikam teles glede na konkurenčne materiale. Zaradi enostavnega nameščanja in opcije naknadnega prilagajanja je enostavna za uporabo in zagotavlja kar se da profesionalno končno dodelavo različnih predmetov z bolj ali manj ravnimi površinami. Nova folija ima izboljšane tudi lastnosti opacitete, napredna Spandexova »PerfectApply« tehnologija pa zagotavlja daljšo obstojnost in absolutno čisto odstranjevanje same folije tudi po treh letih uporabe.

Folija je namenjena tako notranji, kot tudi zunanji uporabi. Nameščanje je možno na materiale, kot so barvana alu-pločevina, steklo, ogledalo, nerjaveče jeklo, eloksirani aluminij, akril, keramika, papir... Folijo se lahko na primer uporablja tudi za dodelavo obstoječih znakov/označb, na katerih se informacije spreminjajo.

Nova Spandexova folija IP 2534PA zagotavlja obstojnost do 7 let in je kompatibilna z vrsto IP opcij laminiranja s substrati za povečanje obstojnosti in zaščito (IP 2810-100, IP 2810-101, IP 2810-200, IP 2830-101, IP 2830-102 in IP 2830-200.

Več informacij na www.spandex.com.