Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje Quark bo 22. junija letos pripravilo dva spletna seminarja na temo spletnega tiska (W2P - Web2Print). Naslov seminarja bo »Neposredna produkcija in večji dobički s spletnim tiskom«.


Vključeval bo vodilne predstavnike s področij razvoja W2P rešitev, kot sta: Travis Steele - direktor razvoja spletnih rešitev pri »American Stationary«, David Farmer - ustanovitelj in izvršni direktor »Ad Giants« in Nick Howard - direktor razvoja pri «Quarku«.

Na voljo bosta dva seminarja, ob 16:00 in 17:00 (po britanskem poletnem času). Za udeležbo na seminarju je potrebno podati elektronsko prijavo preko spletnih povezav:
Družba je pred kratkim pridobila pomoč podjetij »Xtensions« in »Gloun«, proizvajalec programskih vtičnikov. Posledično je tako v svoj portfelj pridobila tudi paket spletno orientiranih rešitev »HyperPublishing Suite«, ki nudi rešitve za spletni tisk, tisk variabilnih podatkov in samodejne oglaševalske sisteme.

Cilj seminarjev je predvsem prikazati stroškovno in produkcijsko učinkovitost tovrstnih sistemov in rešitev. Posledično bo izpostavljen a tudi dobičkonosnost.

Za več informacij obiščite www.quark.com.