Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190610 ma tisk 1
Partnerstvo tiskarne MA-TISK in podjetja Manroland traja že 12 let. Rokovanje ob podpisu investicije g. Marka Tomaževiča, generalnega direktorja in solastnika skupine (levo) in Maria Barišića, direktorja Manroland Adriatic (desno).
Ena vodilnih slovenskih tiskarn, MA-TISK iz Maribora, je nedavno investirala v nakup tretjega velikoformatnega tiskarskega stroja ROLAND 904 XXL s številnimi avtomatiziranimi funkcijami. Tiskarna MA-TISK z investicijo potrjuje svojo zavezanost k viziji naložb v najnovejše, najsodobnejše stroje za masovno izdelavo najkakovostnejših tiskanih knjig in ohranitev vodilnega položaja na področju industrijskega tiska velikega formata. Z investicijo v tretji tiskarski stroj ROLAND 904 XXL želi MA-TISK utrditi svoj vodilni položaj v regiji Adriatik.

Aktualna pridobitev tiskarne MA-TISK odlikuje tiskarska tehnologija z integriranima funkcijama TripleFlow Inking, Low Coverage Stabilization (LCS); in številnimi funkcijami za optimizacij učinkovistosti, kot so denimo QuickStart Plus, QuickChange Color Smart, ColorPilot in Simultaneous Plate Loading (SPL). Direktor MA-TISK, gospod Stane Novak, je z investicijo in uporabo obsotječih dveh sistemov ROLAND 904 XXL zadovoljen. Nov sistem v tiskarni je opremljen popolnoma avtomatsko menjavo plošč, sistemom za barvno vrednotenje na poteg, avtomatskimi napravami za pranje, avtomatskimi rešitvami QuickChange in številnimi drugimi samodejnimi funkcijami.

Več informacij na www.manrolandsheetfed.com.