Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
DELO, d. d., časopisno in založniško podjetje, se je s svojim dnevnim časnikom DELO tudi tokrat prijavilo na mednarodno priznano tekmovanje INCQC - International Newspaper Color Quality Club. S korektno konsistentno časopisno reprodukcijsko kakovostjo v skladu z mednarodno uveljavljenimi tiskarskimi standardi za zagotavljanje kakovosti smo se za obdobje 2010-2012 ponovno vpisali v klub najboljših.Združenje WAN-IFRA je objavila seznam 109 podjetij s celega sveta, ki so izpolnila zahteve za pridobitev članstva kluba najboljših za obdobje 2010-2012.

Po besedah združenja so omenjena podjetja dokazala, da so sposobna izvajati tiskarsko produkcijo v okviru najstrožjih zahtev ISO tiskarskega standarda, kar predvsem pomeni zanesljivo, konsistentno in barvno korektno reprodukcijo.

Priznanje novim članom predvsem dokazuje, da osebje poseduje profesionalno strokovno znanje, s katerim zna upravljati sodobne delovne sisteme priprave, zagotavljanja kakovosti, tiska... Predvsem gre za razumevanje mednarodnega tiskarskega standarda ISO 12647 v vsakodnevni produkciji. Hkrati je tudi motivacija za nadaljnje korektno opravljanje svojega dela kot vzgled ostalim v tej grafični panogi.

Knjiga najboljših za obdobje 2010-2012 bo na vpogled na letošnji prireditvi »IFRA Expo 2010« v Hamburgu.

Za seznam članov kluba najboljših 2010-2012 kliknite tukaj.

Za več informacij o klubu najboljših 2010-2012 kliknite tukaj.
Več informacij na http://www.ifra.com.