Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180910 T24 Pharma
Dodelavna linija T24 ima odslej sestoji iz novih komponent. Namenjena je dodelavi farmacevtskih tiskovin.
Podjetje Herzog+Heymann, proizvajalec posebnih dodelavnih strojnih rešitev, bo na dnevih odprtih vrat (18.-22. september 2018) predstavilo novo proizvodnjo linijo za izdelavo farmacevtskih tiskovin. Omogoča uporabo funkcij zgibanja, naslavljanja, nadzora, lepljenja embalaže in vlaganja/prilaganja. Na dogodku se bo s svojimi rešitvami predstavilo tudi hčerinsko podjetje MBO.

V živo bodo predstavili prilaganje farmacevtskih prilog, ki se navadno vlagajo v farmacevtsko zložljivo embalažo ali neposredno lepi na farmacevtske izdelke (steklenice, pakete kapsul ...). Novo nadgrajeno različico linije sestavljajo tudi nove komponente, med katerimi je obračalnik skladov papirja s podporo širine do 600 mm. Prejšnji modeli linij so omogočali obdelavo skladov papirja širine 520 ali 720 mm.  paralelna zgibalna enota sestoji iz 24 zgibalnih žepov, ki omogočajo zgibanje v načinu cik-cak. Linija odslej vključuje tudi MBO-patentirano kaseto za odstranljivo nožno gredjo s funkcijo izsekovanja/razreza, ki jo je moč enostavno izvleči.

Paralelni zgibalni enoti sledi posebna nova komponenta s temi zgibalnimi mapami, ki so opremljene s tlačnimi letvami. Ta je posebej namenjena hitri dodelavi prilog širine do 150 mm. Po omenjeni enoti sledi enota blagovne znamke Multivac za lepljenje zunanjih prilog farmacevtskih škatlic z uporabo samolepilnim etiket. Sistem nadzornih kamer Keyence pri tem nadzoruje proces prilaganja/vlaganja/lepljenja in pri tem zagotavlja, da je vsak tiskani farmacevtski produkt ustrezno opremljen oziroma obdelan. Ovijalno pakirna enota na koncu linije pa je popolnoma na novo razvita in je odslej popolnoma avtomatizirana, kar znatno olajša in zmanjša obseg dela operaterja.

Za obisk dogodka se je potrebno prijaviti na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Več informacij na www.herzog-heymann.com.