Koledar dogodkov

FESPA FIT: Tisk oblačil

Kraj dogodka:
virtualno
Povezava: https://www.fespa.com
Od: sreda, 9. junij 2021
Do: četrtek, 10. junij 2021Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn


Fespa organizira serijo spletnih dogodkov v živo (FESPA Innovation & Trends - FIT), med katerimi v juniju predstavlja področje inovacij in novih poslovnih področij tiska na tekstil oziroma oblačila.

Zagon gospodarstva po omejitvah zaradi pandemije koronavirusa zahteva nova vlaganja v rešitve za višjo poslovno učinkovitost. To zagotavljajo bolj povezani delovni tokovi z manj stičnimi točkami in hitrejšim odzivom na naročila z izvedbo, pri čemer je potrebno dosledno izpolniti pričakovanja naročnikov. Z rastjo spletne prodaje in ponudbe spletnega tiska so zahtevani časi dostave tiskovin vse krajši.

Poleg vse krajših izvedbenih in dobavnih časov sta ključnega pomena tudi produkcijska prilagodljivost in izvedba na zahtevo. Pričakovanja skrbnikov blagovnih znamk pa gredo tudi v smeri trajnosti in gospodarne rabe virov. Pomembna so načela manjše porabe, ponovne uporabe in recikliranja.

Ne glede na to, ali želite ponuditi spletni tisk, spletno trženje tiskovin, bolj trajnostne izdelke ali preprosto zmanjšati stroške, bo serija seminarjev FIT ponudila informacije, koko ostati konkurenčen na sodobne grafičnem trgu. Udeleženci bodo imeli možnost tudi mreženja oziroma navezovanja novih stikov.