Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kama in Tresu v sodelovanju za več zadovoljstva v digitalni dodelavi.
Kama iz Dresdna (Nemčija) in Tresu A/S, ponudnik rešitev za stroje za fleksotisk in premazno tehnologijo iz Danske, sta na nedavni Drupi napovedala sodelovanje. Cilj partnerstva je skupen razvoj rešitev na področju digitalne dodelave.

#drupa #kama #tresu #dodelava #flekstotisk #premazovanje #hammerhead

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Duplo Seiko na Drupi oznanil, da prevzema švicarsko podjetje Multigraf.
Duplo Seiko, član Duplo Group Japan, je prevzel švicarsko podjetje Multigraf. Prevzem so objavili na Drupi.

#drupa #multigraf #duplo #dodelava #razrez #vecslojnaobdelava

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
MBO in novoustanovljena platforma CoCoCo v sodelovanju. (Vir: CoCoCo Platform Ltd.)
CoCoCo Platform Ltd., novoustanovljeno podjetje za programsko opremo kot storitev v oblaku, je objavilo svojo prvo integracijo z rešitvami MBO. Nove možnosti tega partnerstva so bile predstavljene na Drupi s premierno predstavitvijo integracije CoConnect z MBO-jevim podatkovnim sistemom Datamanager.

#drupa #mbo #cococo #coconnect #dodelava #datamanager #podatki #optimizacija

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Neposredni nadzor tiska in barvne reprodukcije z rešitvijo Instrument Flight 2024 znamke System Brunner in kamere CCS SpektralCam znamke Baldwin.
System Brunner (Locarno/Švica) je na Drupi na različnih partnerskih stojnicah nedavno predstavil svoje najnovejše dosežke s področja upravljanja barv, podprtega z umetno inteligenco, in tehnologije nadzora barv s pomočjo računalniškega vida s funkcijo zagotavljanja sivega ravnovesja v ofsetnem tisku.

#systembrunner #baldwin #instrumentflight #ccsspectralcam #nadzortiska #barvninadzor

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Sodelovanje Canve in HPja bo zagotovilo napredne funkcije, storitve na zahtevo in brezhibno izkušnjo od oblikovanja do tiska.
Kot je bilo napovedano na Drupi 2024, HP vstopa v strateško, večletno globalno partnerstvo s celostno platformo vizualnih komunikacij, to je Canva. Namen tega sodelovanja je uporabnikom Canve omogočiti (vključno z uporabniki podjetij/B2B) popolno spletno izkušnjo oblikovanja, ustvarjanja vizualnih vsebin in lokalnega tiska v velikem obsegu prek HP-jevega omrežja ponudnikov tiska.

#hp #canva #spletnitisk #spletnastoritev