Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Uradna predstavitev nove različice orodja pdfToolbox 13 bo virtualna.
Letos v novembru bo podjetje Callas Software javnosti ponudilo novo že 13. različico sistema avtomatizirane kontrole in arhiviranja PDF-podatkov, to je pdfToolbox 13. Sistem samodejnih delovnih tokov za pripravo, obdelavo in nadzor PDF-datotek optimizira delovne procese in zmanjšuje možnost napak. Kot orodje je primerno za različna področja tiska, to so tiska oznak, etiket, embalaže in transakcijskih tiskovin.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Pandemija koronavirusa ne ogroža izvedbe in obiska sejmov FESPA Global Print Expo in European Sign Expo 2021.
Omejitve za potnike, ki so polno cepljeni, na Nizozemsko iz tako imenovanih „držav z visokim tveganjem“, bodo odpravljene z 22. septembrom 2021, kar pomeni, da  bodo lahko vsi obiskovalci in interesenti obiska iz teh držav pripotovali na sejma FESPA Global Print Expo in European Sign Expo 2021 v Amsterdamu brez večjih težav in strahu, da bi morali ob prihodu v karanteno.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Odličen uspeh študentov na tekmovanju Box Manufacturing Olympics v ZDA.
Prvič v zgodovini sta mednarodna organizacija s področja papirništva in embalažerstva TAPPI in ameriško neodvisno združenje embalažerjev AICC združila tekmovanja s področja embalaže na SuperCorrExpo® 2021, in sicer v sklopu mednarodnega tekmovanja BOX MANUFACTURING OLYMPICS.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Za proizvajalca lepil Jowat je trajnost bistvo letošnje predstavitve na sejmu Fachpack.
Lepila Jowat bodo osrednja tema trajnosti in predstavitve na letošnjem sejmu Fachpack od 28. do 30. septembra v Nürnbergu (Nemčija), v dvorani 2, razstavni prostor št. 2-328. Zasnovana so na visokem deležu bioloških surovin z optimizirano energetsko učinkovitostjo in po recepturi brez strupenih substanc (angl. MOAH-free). Predstavili bodo tudi bio osnovana lepila serije Jowatherm Grow, to so vroča lepila na osnovi borovih smol.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Herma proizvaja material za etikete na osnovi vlaken rastline iz družine nebinovk.
Proizvajalec etiketnega materiala Herma ima v svoji ponudbi nov papir, ki je v 35 odstotkih izdelan iz vlaken rastline latinsko imenovane Silphium Perfoliatum iz družine rastlin nebinovk. Z razvojem tovrstnega papirja želijo ta delež vlaken povečati na 50 odstotkov.