Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Dantex na Labelexpu predstavil novi sistem Picojet.
Dantex je izkoristil sejem Labelexpo, da prvič evropskemu tržišču predstavi novi tiskalni sistem Picojet. Gre za hibridni tiskarski stroj, ki združuje digitalni tisk, fleksotisk in neposredno dodelavo. Predstavili so še druge tehnološke novosti svoje serije rešitev Pico.

#dantex #pico #picojet #digitalnitisk #fleksotisk #neposrednadodelava #etikete #celostnaproizvodnja 

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Novi hitrejši DTF tiskalnik TxF300-75.
Mimaki Europe, en vodilnih ponudnikov industrijskih brizgalnih tiskalnikov, rezalnih ploterjev in 3D tiskalnikov, je nedavno predstavil nov tiskalnik za neposredno tiskanje na folijo (DTF) imenovan TxF300-75. Novi sistem združuje stabilnost in funkcionalnost že priznanega Mimakijevega prvega modela tiskalnika DTF, TxF150-75, obenem pa prinaša trikrat višjo produktivnost s hitrejšimi hitrostmi tiskanja. Novi je bil oblikovan z namenom zadovoljevanja enakih ciljev kot prvi model, hkrati pa je prilagojen raznovrstnim tiskarskim zahtevam, vključno z večjimi podjetji, ki potrebujejo visokokakovostne izhodne rezultate in visoko produktivnost.

#mimaki #txf300 #dtf #tekstilnitisk #adkins

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nova Nyloflex FTV digitalna plošča za tisk gibke embalaže. (Vir: XSYS)
XSYS, prej del skupine Flint Group, je na letošnjem Labelexpu predstavil novo digitalno tiskarsko ploščo Nyloflex FTV za tisk gibke embalaže ter termalne plošče Nyloflex XVH in XAH. Fleksotiskarska plošča Nyloflex FTV tiskarjem omogoča osvetljevanje z običajnimi cevnimi svetili ali LED tehnologijo.

#labelexpo #xsys #osvetljevanje #nyloflex #ftv #catena #led #thermoflexx

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fujifilm širi serijo Revoria. Dodani sta dve novi tiskalni rešitvi.
Z dvema novima modeloma srednjega razreda Revoria Press EC1100 in Revoria SC170/180 Fujifilm dodatno širi svojo ponudbo rešitev za laserski tisk. Glede cenovne dostopnosti in zmogljivosti so novosti gibljeta nekako med paradno rešitvijo Revoria Press PC1120 in osnovnim modelom ApeosPro C.

#fujifilm #revoria #laserskitisk #toner

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
OpenAI namerava DALL_E 3 integrirati s klepetalnikom ChatGPT Plus.
OpenAI je predstavil svoj najnovejši UI (umetne inteligence) generator slik, imenovan DALL-E 3, s ciljem izboljšati ustvarjanje slik na podlagi besedilnih opisov. Ta novi generator naj bi bil sposoben bolj natančno upodabljati podrobnosti in kompleksne vsebinske koncepte v primerjavi s prejšnjim modelom DALL-E 2. 

#dalle #ai #ui #umetnainteligenca #generatorslik #slike