Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Sun Chemical bo na letošnji Fespi (slika: Fespa).
Sun Chemial svojo ponudbo na letošnji Fespi predstavlja pod motom "Solutions in Motion - Rešitve v gibanju". Predstavili bodo tiskarske barvila za kapljični tisk velikega in širokega formata, tekstilni kapljični tisk ter tiskarske barve za različne namene sitotiska. Predstavljene bodo tudi rešitve znamke SunJet za digitalni kapljični tisk.

#fespa #sunchemical #sunjet #kapljicnitisk #tekstilnitisk

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Skupina Agfa-Gevaert je prevzela podjetje Inca Digital Printers,
Skupina Agfa-Gevaert je prevzela podjetje Inca Digital Printers, da bi okrepila svoj položaj na področju hitrega digitalnega tiska in se ponovno osredotočila na trge tiska embalaže.

#agfa #incadigital #digitalnitiskembalaze

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Doživite tisk v gibanju in obiščite prihajajočo Fespo.
Od 31. maja do 3. junija 2022 bo svoja vrata po treh letih vnovič odprl sejem Fespa Global Print Expo 2022. Na razstavišču v Berlinu bodo na ogled najnovejši dosežki na področju velikoformatnega, digitalnega in tekstilnega tiska, oglaševalskih tehnologij in številnih drugih področij sodobne grafične industrije. Svoje sodelovanje na sejmu je potrdilo več kot 340 razstavljavcev, ki bodo razporejeni v skupno 8 halah, svojo ponudbo bodo predstavljali pod motom "Experience Print in Motion - Doživite tisk v teku".

#fespa #velikoformatnitisk #tekstilnitisk #digitalnitisk

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Novi Atlas Max Poly znamke Kornit omogoča neposredni tisk na poliestrske tkanine. (Slika: Kornit)
Kornit Digital Ltd, izraelski dobavitelj sistemov za digitalni tisk tekstila, ima v svoji ponudbi nov stroj, imenuje se Atlas Max Poly in je zasnovan za neposredni tisk na poliester in poliestrske mešanice.

#kornit #tekstilnitisk #tiskoblacil #tehnologijamax

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Skupina Ghent Workgroup nedavno objavila novo PDF specifikacijo.
Mednarodna delovna skupina Ghent Workgroup (GWG), ki združuje različne segmente tiskarske industrije, je napovedala dokončno in razpoložljivo različico nove osnovne tehnične specifikacije GWG 2022. Zadnja večja revidirana različica specifikacije GWG, standard za izmenjavo dokumentov PDF v grafični industriji, je bila objavljena leta 2015.

#ghent #gwg2022 #pdfspecifikacija