Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Xeikon predstavil nov digitalni tiskarski sistem zasnovan na tehnologiji Sirius.
Xeikon je v svojo ponudbo izdelkov za grafično industrijo oziroma komercialni tisk dodal nov model stroja, to je Xeikon SX20000. To je druga rešitev v ponudbi Xeikon, ki omogoča obojestranski tisk v enem prehodu.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Na dogodku virtual.drupa bodo potrjeno sodelovala številna priznana podjetija.
Od 20. do 23. aprila bo na voljo virtual.drupa: razstavljavci so večinoma že izoblikovali svoje spletne razstavne prostore, številne videovsebine, predavanja v živo in virtualne sejne sobe. Na dogodku virtual.drupa bo sodelovalo približno 100 razstavljavcev iz 23 držav, 5000 vnaprej registriranih obiskovalcev z vsega sveta pa se že pripravlja na virtualno srečanje predstavnikov grafične industrije.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Poleg predstavitve produktov, delovnih procesov in poglobljenih tržnih analiz, bo Konica Minolta predstavila tudi rešitve za področjie tiska nalepk, embalaže in tisk formata B2.
Konica Minolta bo predstavila zadnje novosti in se udeležila številnih spletnih predstavitev na digitalnem dogodku 'virtual.drupa', ki bo od 20. do 23. aprila 2021. V štirih dneh se bodo predstavili največji tehnološki velikani v tiskarski industriji, tudi Konica Minolta, ki bo predstavila svoje zadnje tehnološke novosti. Poleg predstavitve produktov, delovnih procesov in poglobljenih tržnih analiz, bo poudarek tudi na področjih tiska nalepk, embalaže in rešitev za tisk formata B2.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Razstavljavci že razkrivajo razstavne podrobosti.
Digitalni sejemski koncept je za lažjo organizacijo udeležencem delno že na voljo, zato že nudi vpogled v profile razstavljavcev, na voljo je tudi vpogled v njihove razstavne teme. Sam dogodek bo potekal od 20. do 23. aprila 2021, svetovna tiskarska javnost bo lahko koristila funkcije konferenčnega dela, mreženja oziroma povezovanja in nenazadnje razstavnega dela. 

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Sejem Fachpack bi se moral odvijati to jesen - fizično v Nürnbergu (Nemčija) ali pa v digitalni različici.
Fachpack, sejem za embalažo in sorodno tehnologijo in procese, je v fizični obliki načrtovan od 28. do 30. septembra 2021. Da bi se lahko hitro in prilagodljivo odzvali na morebitno pandemijo, je organizator sporočil, da bodo sejem zasnovali na dveh platformah, fizični in virtualni digitalni.