Koledar dogodkov

Mimaki: Global Innovation Days

Kraj dogodka:
virtualno
Povezava: https://innovationdays.mimaki.com/
Od: sreda, 2. junij 2021
Do: petek, 4. junij 2021Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn


Mimaki napovedal dogodek Global Innovation Days namenjen navdihu in oživitvi tiskarske industrije. Korporativni virtualni dogodek bo ponudil vpogled v inovacije razvoja podjetij v skupini Mimaki iz Japonske, ZDA in Evrope. Te predvsem upoštevajo aktualne trende in zahteve kupcev, možnosti poslovnega uspeha na lokalnih trgih in potrebe različnih grafičnih sektorjev (splošnega grafičnega, industrijskega, tekstilnega in 3D). Z novostmi v ponudbi Mimaki tiskarji lažje premagujejo današnje grafične izzive. Udeleženci bodo imeli možnost spoznati novosti Mimakijeve ponudbe, ki šele prihaja, v živo bo predstavljeno delovanje tiskalnikov JFX550, JFX600 in SUJV-160.

Z lani začetim Mimakijevim festivalom tiska (Mimaki Print Festival) podjetje Mimaki še naprej širi nabor spletnih dogodkov, da bi z njimi podprl in se še bolj povezal s partnerji oziroma uporabniki po vsem svetu. Na dogodku Global Innovation Days se bodo obiskovalci lahko s pomočjo spletne platforme udeležili različnih predstavitev, seminarjev in tudi okroglih miz.

demonstracij najnovejših izdelkov Mimaki, imeli bodo dostop do posebnih promocij, si ogledali spletne seminarje, se sestali in poklepetali s strokovnjaki Mimaki ter se udeležili okroglih miz. Na voljo bo tudi virtualni ogled Mimakijeve tovarne HQ na Japonskem.