Koledar dogodkov

Bobst days 2021

Kraj dogodka:
virtualno
Povezava: https://www.bobst.com/bobstdays
Od: ponedeljek, 7. junij 2021
Do: četrtek, 10. junij 2021Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn


Podjetje Bobst bo v štirih dneh v začetku junija pripravil obsežen program spletnih seminarjev in razprav v živo, ki bodo pokrivali vse vidike proizvodnje etiket in embalaže. Vsak posamezni dan bo posvečen enemu sektorju, strokovnjaki iz industrije bodo predstavili, kaj je novega in kaj je pomembno za optimizacijo proizvodnega procesa. Spletne seje bodo obravnavale različne inovativne tehnologije, aplikacije in storitve v proizvodnji etiket, gibke, zložljive in valovite embalaže. Vsi spletni seminarji bodo v angleščini.

Bobstova spletna izkušnja je ustvarjena s prilagodljivostjo, kar pomeni, da lahko udeleženci svojo udeležbo prilagodijo svojim specifičnim interesom tako, da se vsak dan prijavijo na poljubni spletni seminar.

Udeleženci bodo dobili vpogled v to, kako Bobst zagotavlja in izvaja povezljivost, digitalizacijo, avtomatizacijo in trajnost z vsemi tehnologijami, s katerimi tiskarji lahko optimizirajo svojo proizvodnjo. Vprašanja in odgovori bodo udeležencem omogočeni v živo.

Program dogodka Bobst days 2021:
  • Ponedeljek, 7. junija, je posvečen industriji etiket. Spletni seminarji bodo zajemali digitalne kapljične, flekso in vse-v-enem tehnologije tiska etiket.
  • Torek, 8. junija, se osredotoča na gibko embalažo z idejami in repšitvami, ki ponudnikom tovrstnih storitev omogočajo spremeniti izzive v priložnosti. Med predstavljenimi rešitvami bodo nov tiskarski sistem Master CI Flexo, okolju prijazni laminati, tisk oneECG in tiskovne podlage, ki jih je mogoče reciklirati in izpolnjujejo aktualne zahteve trajnosti.
  • Sreda, 9. junija, je namenjena proizvodnji zložljive kartonske embalaže. Strokovnjaki bodo poglobljeno predstavili inovacije v tisku, rezanju, zgibanju in lepljenju tovrstne embalaže. Posebna predstavitev bo namenjena tehniki aplikacije vroče folije in navzkrižnega plastificiranja kot novega načina dodelave dodane vrednosti.
  • Četrtek, 10. junija, je namenjen obdelovalcem in tiskarjem valovitega kartona. Optimizacija ureditve proizvodnje, vsestranskost in avtomatizacija bodo ključne teme za povečanje produktivnosti in boljše izpolnjevanje zahtev e-poslovanja.

Dogodek Bobst days 2021 bod tudi priložnost za razpravo, kako lahko skupaj kot industrija oblikujemo prihodnost sveta embalaže.

Prijava na BOBST DAYS 2021