Koledar dogodkov

Spring Forward with Tecnau

Kraj dogodka:
virtualno
Povezava: https://www.tecnau.com/event/spring-forward-with-tecnau/
Od: četrtek, 17. junij 2021
Do: četrtek, 17. junij 2021Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn


Tecnau in Xerox se bosta s celostnimi rešitvami za digitalni tisk predstavila na virtualnem dogodku "Spring Forward with Tecnau".

Xerox bo predstavil aktualne novosti kapljičnega formatnega tiska. V živo bodo predstavili sistem Xerox Baltoro High Fusion Inkjet Press z uporabo koncepta Color Accelerator, ki zagotavlja večjo kakovost tiskanja, razširjene obseg medijev in avtomatizacijo kapljičnega tiska. Na ta način kapljični tisk postane donosno tudi v aplikacijah tiska direktne pošte, razglednic, knjige, katalogov in drugega.

Xerox bo na dogodku predstavil tudi neposredne rešitve dovajanja, vodenja in dodelave materiala za sisteme Baltoro, začenši z vlagalnim sistemom zvitkov SheetFeeder BV, ki s funkcijo neposrednega rezanja iz zvitka omogoča vlaganje pol papirja v sam tiskalniški sistem. Z enoto TC 1530 CX bo predstavljena rešitev dinamičnega perforiranja, sistem Stack 1010 pa je namenjen rezanju, obrezu in zlaganju natisnjenih pol na sistemih Baltoro.

Skupni virtualni dogodek podjetij Xerox in Tecnau bo na dan dogodka na voljo dvakrat s prenosom v živo iz predstavitvenega centra Tecnau Experience Center (TEC) v Italiji in Xeroxovega centra Gil Hatch Center v Websterju v New Yorku (ZDA). Vsaka seja bo trajala 90 minut.

1. SEJA ob 14.00 uri
https://zoom.us/webinar/register/4016161477716/WN_oDHIBen8SfOTuNWaIjQyiQ

2. SEJA ob 17.00 uri
https://zoom.us/webinar/register/7816161478167/WN_JlJqmO3WTb-Q_DpPqtVIzg