Koledar dogodkov

Robotska avtomatizacija procesov

Kraj dogodka:
virtualno
Povezava: https://www.konicaminolta.si/sl-si/dogodki/rpa-webinar-01-2022
Od: četrtek, 27. januar 2022
Do: četrtek, 27. januar 2022Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn


V nekaj kratkih letih so se programski roboti v podjetjih spremenili iz 'novitete' v nekaj, kar je po mnenju večine vodilnih v podjetjih bistveno za njihov nadaljnji uspeh. Robotska avtomatizacija procesov (RPA - Robotic Process Automation) podjetjem z uporabo programskih robotov omogoča avtomatizacijo dela. Roboti prevzamejo izvajanje rutinskih opravil in nalog zaposlenih. Posledično lahko zaposleni več časa namenijo za dejavnosti, pri katerih do izraza pridejo njihove dragocene in edinstvene človeške lastnosti in sposobnosti. Rezultat? Večje zadovoljstvo zaposlenih pri opravljanju svojega dela in pomemben poslovni učinek za podjetje. 

#rpa #robotika #konicaminolta

Glede na nedavno raziskavo družbe IDC, 4 od 5 vodstvenih delavcev navaja, da so glavne prednosti RPA:
  • manjše število napak ali zmot in skrajšanje časa za popravke,
  • hitrejši odziv in prilagodljivost procesov,
  • možnost, da zaposleni sprejemajo boljše in doslednejše odločitve.
 
Z drugimi besedami, avtomatizacija pomaga podjetjem pri digitalni transformaciji - in podjetja, ki avtomatizacijo uvedejo v celotnem podjetju in v prizadevanja vključijo zaposlene, hitreje dosežejo želene rezultate.
 
Takšnemu podjetju pravimo 'polno avtomatizirano podjetje'. To je podjetje, ki je učinkovitejše, odpornejše in uspešnejše od drugih. V takem podjetju so stranke in zaposleni bolj zadovoljni.
 
Medtem ko tradicionalno podjetje k avtomatizaciji pristopa od zgoraj navzdol, polno avtomatizirano podjetje v svoja prizadevanja za avtomatizacijo vključi vse v organizaciji.
 
Gartner napoveduje, da bo do leta 2022, 90 % velikih organizacij na svetu v neki obliki uvedlo robotsko avtomatizacijo procesov.

Prijava na dogodek

Več informacij na www.konicaminolta.si.