Koledar dogodkov

Print21 SARAJEVO

Kraj dogodka: Sarajevo (Bosna in Hercegovina)
Povezava: https://print-magazin.eu/eventi/print21-sarajevo/
Od: sreda, 15. marec 2023
Do: četrtek, 16. marec 2023Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn


Print21 je sejem grafičnih tehnologij, ki zajema vse od majhnih aplikacij tiska do velikoformatnih. Predvsem se osredotoča na segment tiska oznak in promocijskih aplikacij, digitalnega komercialnem tiska, tekstilnega tiska, tiska etiket in drugih manjših aplikacijah.

Dogodek organizira hrvaška sorodna grafična revija Print Magazin, ki po nekaj letih izkušenj z organizacijo različnih prireditev v regiji vidi potrebo po organizaciji resnejšega in večjega grafičnega dogodka oziroma sejma. Print21 je bil prvič organiziran na Zagrebškem velesejmu, na enem mestu združuje distributerje, tiskarje in uporabnike tiskarskih storitev v regiji, obiskovalcem pa predstavil rešitve in priložnosti na nekaterih najbolj donosnih in najhitreje rastočih področjih tiskarske industrije.

Poleg sejma se na dogodku vzporedna odvija tudi konferenčni del, ki je organiziran v sodelovanju z različnimi grafičnimi in marketinškimi strokovnjaki, sodelujočimi podjetji in visokošolskimi grafičnimi izobraževalnimi ustanovami.