Koledar dogodkov

Digitalizirajte kontrolo kakovosti

Kraj dogodka:
virtualno
Povezava: www.konicaminolta.si
Od: četrtek, 28. marec 2024
Do: četrtek, 28. marec 2024Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn


Konica Minolta Slovenija vas vabi, da se pridružite prihajajočemu spletnemu seminarju, na katerem bodo govorili o uporabi M-Files dokumentnega sistema kot orodja za upravljanje kakovosti (QMS - Quality Management System). Za udeležbo je potrebna 
prijava.

Zakaj je QMS pomemben za podjetja
V današnjem konkurenčnem poslovnem okolju je učinkovito upravljanje kakovosti ključnega pomena za uspeh podjetja. M-Files dokumentni sistem predstavlja zmogljivo orodje, ki omogoča integrirano upravljanje kakovosti in izboljšanje poslovnih procesov. V nadaljevanju je nekaj glavnih razlogov, zakaj je M-Files QMS nepogrešljiv za vas:
  • Centralizacija dokumentov: M-Files omogoča enostavno shranjevanje, organiziranje in dostopanje do dokumentacije povezane s kakovostjo na enem centralnem mestu. To podjetjem omogoča, da imajo vedno na voljo najnovejše različice dokumentov, kar pripomore k zmanjšanju napak in povečanju učinkovitosti.
  • Avtomatizacija procesov: Z uporabo M-Files sistema lahko podjetja avtomatizirajo številne procese povezane s kakovostjo, kot so odobritve, revizije in obvestila. To ne samo zmanjšuje administrativne obremenitve, ampak tudi zagotavlja dosledno izvajanje postopkov in skladnost s standardi.
  • Izboljšana sledljivost: M-Files omogoča natančno sledenje vsem spremembam dokumentov in procesov, kar je ključno za zagotavljanje sledljivosti v skladu s predpisi in standardi kakovosti.
  • Boljša podpora odločanju: S sistemom M-Files imajo vodilni v podjetju boljši vpogled v podatke in dokumentacijo, kar jim omogoča bolj informirane odločitve za izboljšanje kakovosti in učinkovitosti poslovanja.
  • Skrb za stranke: Z uporabo M-Files sistema podjetja lažje izpolnjujejo zahteve strank glede kakovosti izdelkov in storitev, kar krepi njihovo zaupanje in lojalnost.

Prijava na spletni seminar >>