Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Izjava zasebnosti je podana v skladu z GDPR uredbo, katere veljanost prične s 25.5.2018 dalje. Ta ureja uporabo osebnih podatkov pridobljenih na spletni strani revije Grafičar (www.graficar.si) .

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

V teh pravilih izraz "piškotki" uporabljamo za piškotke ali druge podobne tehnologije, ki jih zajema Direktiva EU o zasebnosti in elektronskih komunikacijah.

Kaj je piškotek?
Piškotki so majhne besedilne datoteke, ustvarjene z obiskom spletne strani in vsebujejo podatke. Shranjujejo se na uporabnikovem računalniku in mu omogočajo dostop do različnih funkcij. Na naših straneh uporabljamo tako sejne kot trajne piškotke. Sejni piškotek se, medtem ko uporabnik brska po strani, začasno shrani v računalniški spomin. Ta piškotek se zbriše, ko uporabnik zapre spletni brskalnik ali ko je potekel določen čas (pomeni, da je seja potekla). Trajni piškotek pa na uporabnikovem računalniku ostane, dokler se ne zbriše.

Funkcionalnost strani in vsebina
Za nekatere funkcije na naših spletnih straneh uporabljamo storitve ponudnikov, ki so tretje osebe, na primer, ko obiščete stran z video povezavo na YouTube. Ti videoposnetki ali povezave (in vsa druga vsebina tretjih oseb) lahko vsebujejo piškotke tretjih oseb in morda si boste za informacije o uporabi njihovih piškotkov želeli ogledati politiko spletnih strani teh tretjih oseb.

Analiza spleta

Ta spletna stran uporablja uporablja piškotke, ki shranjujejo informacije o tem, kako uporabniki uporabljajo spletno stran, vključno s številom prikazanih strani, od kod uporabnik prihaja in število obiskov, da bi s tem izboljšali spletno stran in zagotovili dobro izkušnjo pri uporabnikih. Če ne sprejmete piškotkov, ni shranjena nobena informacija.

Kako zavrnem in zbrišem piškotke?
Če želite, lahko piškotke te ali spletne strani katerekoli tretje osebe zavrnete ali blokirate, tako da spremenite nastavitve brskalnika - za več informacij glejte funkcijo "Pomoč" v vašem brskalniku. Z zavrnitvijo uporabe piškotkov boste še vedno lahko obiskovali našo spletno stran, le nekatere funkcije morda ne bodo delovale pravilno.

Upravljanje s podatki
Upravljavec s podatki, zbranimi s pomočjo piškotkov, je DELO, d. o. o.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
NAROČANJE NA REVIJO
NAROČILO velja od številke 1 tekočega leta do vaše PISNE ODPOVEDI.

Naročam revijo Grafičar do pisnega preklica. Naročnino bom poravnal po prejeti položnici (fizične osebe) ali računu (pravne osebe). Cena letnika (6 številk) je 30,00 EUR za Slovenijo, posamezne številke v letniku pa 6,25 EUR (naročite jih v oddelku naročnin družbe DELO d.o.o.). DDV je že vračunan v ceno.

Za odpoved so na voljo trije načini:
    • odpoved lahko pošljete elektronsko: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Pri tem si zagotovilo zagotovite sami z Request read recepient funkcijo v e-mail aplikacijah
    • po faksu na št. 01/4737613
Pri tem si izpisek o prejetju faksa kot potrdilo zagotovite sami na svojem faksirnem aparatu
    • S priporočeno pošto na naslov:

DELO d.o.o.
Oddelek Naročnine
Likozarjeva 1
1000 Ljubljana
Slovenia

Zagotovilo prejmete pri poštnem okencu
.

Predlagamo, da zagotovilo hranite vsaj nekaj mesecev za primer morebitnih nevšečnosti.

OBJAVA PRISPEVKOV TRETJIH OSEB
Uredništvo ne odgovarja za izrazje in jezik v oglasih in prispevkih, ki so jih pripravile tretje osebe (oglasne agencije, reprostudii ...). Tudi ni nujno, da se odgovorni urednik strinja s strokovnim izrazjem in definicijami ter vsebino v objavljenih prispevkih.

AVTORSKE PRAVICE
Imetniki materialnih avtorskih pravic na avtorskih delih, objavljenih v reviji Grafičar, so družba DELO, d. o. o., ali avtorji, ki imajo z njo sklenjene ustrezne avtorske pogodbe. Prepovedani so vsakršna reprodukcija, distribucija, predelava ali dajanje na voljo javnosti avtorskih del ali njihovih delov v tržne namene brez sklenitve ustrezne pogodbe z družbo DELO, d. o. o.

PRAVILA UPORABE PIŠKOTKOV >>
IZJAVA ZASEBNOSTI >>