Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Izjava zasebnosti je podana v skladu z GDPR uredbo, katere veljavnost prične s 25.5.2018 dalje. Ta ureja uporabo osebnih podatkov pridobljenih na spletni strani revije Grafičar (www.graficar.si) .

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

V teh pravilih izraz "piškotki" uporabljamo za piškotke ali druge podobne tehnologije, ki jih zajema Direktiva EU o zasebnosti in elektronskih komunikacijah.

Kaj je piškotek?
Piškotki so majhne besedilne datoteke, ustvarjene z obiskom spletne strani in vsebujejo podatke. Shranjujejo se na uporabnikovem računalniku in mu omogočajo dostop do različnih funkcij. Na naših straneh uporabljamo tako sejne kot trajne piškotke. Sejni piškotek se, medtem ko uporabnik brska po strani, začasno shrani v računalniški spomin. Ta piškotek se zbriše, ko uporabnik zapre spletni brskalnik ali ko je potekel določen čas (pomeni, da je seja potekla). Trajni piškotek pa na uporabnikovem računalniku ostane, dokler se ne zbriše.

Funkcionalnost strani in vsebina
Za nekatere funkcije na naših spletnih straneh uporabljamo storitve ponudnikov, ki so tretje osebe, na primer, ko obiščete stran z video povezavo na YouTube. Ti videoposnetki ali povezave (in vsa druga vsebina tretjih oseb) lahko vsebujejo piškotke tretjih oseb in morda si boste za informacije o uporabi njihovih piškotkov želeli ogledati politiko spletnih strani teh tretjih oseb.

Analiza spleta

Ta spletna stran uporablja uporablja piškotke, ki shranjujejo informacije o tem, kako uporabniki uporabljajo spletno stran, vključno s številom prikazanih strani, od kod uporabnik prihaja in število obiskov, da bi s tem izboljšali spletno stran in zagotovili dobro izkušnjo pri uporabnikih. Če ne sprejmete piškotkov, ni shranjena nobena informacija.

Kako zavrnem in zbrišem piškotke?
Če želite, lahko piškotke te ali spletne strani katerekoli tretje osebe zavrnete ali blokirate, tako da spremenite nastavitve brskalnika - za več informacij glejte funkcijo "Pomoč" v vašem brskalniku. Z zavrnitvijo uporabe piškotkov boste še vedno lahko obiskovali našo spletno stran, le nekatere funkcije morda ne bodo delovale pravilno.

Upravljanje s podatki
Upravljavec s podatki, zbranimi s pomočjo piškotkov, je M-FOLIO, Matic ŠTEFAN s.p.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
NAROČANJE NA REVIJO
Naročite se lahko kadarkoli tekom leta
in se pri tem odločite za prejem vseh številk tekočega leta ali le nadaljnjih od dneva oddaje naročila. Naročnino se poravna po prejetem računu.

Cena letnika (6 številk) je 30,00 EUR za Slovenijo, posamezne številke v letniku pa 6,25 EUR (naročite jih preko spletnega obrazca ali preko telefona 051 697 216.

V primeru oddaje naročila sredi leta se pri naročilu:
  • vseh številk tekočega leta obračuna cena z 20-odstotnim popustom, to je 30,00 EUR.
  • s 5 nadaljnjimi številkami tekočega leta obračuna cena z 20-odstotnim popustom, to je 25,00 EUR.
  • s 4 nadaljnjimi številkami tekočega leta obračuna cena z 20-odstotnim popustom, to je 20,00 EUR.
  • s 3 nadaljnjimi številkami tekočega leta obračuna cena z 20-odstotnim popustom, to je 15,00 EUR.
  • z 2 nadaljnjima številkama tekočega leta obračuna cena z 20-odstotnim popustom, to je 10,00 EUR.
  • z 1 nadaljnjo številko tekočega leta obračuna cena z 20-odstotnim popustom, to je 5 EUR.
Cene ne vsebujejo DDV, ker novi izdajatelj ni davčni zavezanec.

Naročnina se sklepa za nedoločen čas, v tekočem letu od 1.1. ali datuma oddaje naročila do 31.12. Zato se tudi letno obnavlja samodejno do vaše PISNE ODPOVEDI, ki jo lahko podate kadarkoli.

ODPOVED REVIJE
Za odpoved sta na voljo dva načina:
    • odpoved (z vsemi vašimi naročniškimi podatki) lahko pošljete elektronsko na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Pri tem si zagotovilo zagotovite sami z Request read recepient funkcijo v e-mail aplikacija

    • S priporočeno pošto na naslov:
M-FOLIO, Matic ŠTEFAN s.p.
Matic Štefan
Breška pot 2B
4205 Preddvor
Slovenia


Zagotovilo prejmete pri poštnem okencu.
Predlagamo, da zagotovilo hranite vsaj nekaj mesecev za primer morebitnih nevšečnosti.

Za dokončno odpoved je potrebno poravnati tudi morebitne obveznosti za že prejete izvode oziroma do uredništva.

IZREDNA ODPOVED NAROČNIŠKEGA RAZMERJA S STRANI UREDNIŠTVA
V izrednih primerih, ko kljub izdanim opominom oziroma neporavnanih obveznostih do uredništva te niso odpravljene, lahko uredništvo samo prekine/zamrzne naročniško razmerje s posameznikom. Naročniško razmerje se ponovno vzpostavi, ko so obveznosti v celoti poravnane. V kolikor obveznosti niso poravnane v tekočem letu izdanega opomina, uredništvo ni dolžno zagotoviti preteklih številk.

OBJAVA PRISPEVKOV TRETJIH OSEB
Uredništvo ne odgovarja za izrazje in jezik v oglasih in prispevkih, ki so jih pripravile tretje osebe (oglasne agencije, reprostudii ...). Tudi ni nujno, da se odgovorni urednik strinja s strokovnim izrazjem in definicijami ter vsebino v objavljenih prispevkih.

AVTORSKE PRAVICE
Imetniki materialnih avtorskih pravic na avtorskih delih, objavljenih v reviji Grafičar, je podjetje M-FOLIO, Matic Štefan s.p., ali avtorji, ki imajo z njo sklenjene ustrezne avtorske pogodbe. Prepovedani so vsakršna reprodukcija, distribucija, predelava ali dajanje na voljo javnosti avtorskih del ali njihovih delov v tržne namene brez sklenitve ustrezne pogodbe s podjetjem M-FOLIO, Matic Štefan s.p.

PRAVILA UPORABE PIŠKOTKOV >>
IZJAVA ZASEBNOSTI >>