Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

LabelStream 4000 prvi tiskalniški sistem s Fogra PSD procesnim certifikatom.
Canon je nedavno objavil, da so ponudili prvi digitalni tiskalniški sistem s procesnim certifikatom Fogra PSD, to je Canon LabelStream 4000. Certifikat dokazuje, da je sistem glede na zahteve standarda zmožen tiskati barvno konsistentno, enakomerno, kontrastno in detajlno natančno ter stabilno.
Izhodne zmogljivosti sistema LabelStream 4000 podpirajo šest barvna zasnova s posledično večjim barvnim obsegom in homogenostjo izpisov. Ocena testov po standardu PSD Fogra je stopnje A, kar pomeni, da v barvni upodobitvi omenjeni LabelStream prekaša marsikaterega konkurenčnega sedem barvnega trenutno na trgu. Testi Fogra Print Check so zasnovani na preverjanju zahtev standarda ISO/TS 15311-2, torej ustreznosti površinskega obarvanja, konsistentnosti, enakomernosti, ločljivosti in upodabljanja podrobnosti digitalnih izpisov.

LabelStream 4000 je zasnovan na industrijsko preverjenih in robustnih UV-brizgalnih glavah Xaar 2001+ UV, ki omogočajo uporabo barvil z več pigmenta in brizganje večjega nanosa barve na tiskovno površino, kar povečuje barvni obseg izpisov. Ta po navedbah pokriva 96 odstotkov barvnih odtenkov, ki v tisku ne presegajo barvnega odstopanja Delta E 2000 večjega od 2. Z njim zato lahko strankam ponudimo visoko kakovostne barvne etikete, zanesljive upodobitve zaščitnih barv blagovnih znamk in  nenazadnje barvno konsistentne tiskovine.

Več informacij na www.canon-europe.com.