Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160318 LX MU600Z FSL
Canon predstavil nova laserska projektorja visoke ločljivosti – LX-MU800Z in LX-MU600Z.
Canon Europe je najavil nova laserska projektorja z ločljivostjo 1920x1200. LX-MU800Z in LX-MU600Z združujeta prednosti laserske projekcije, ki zagotavlja odlično življenjsko dobo, svetlost in barvno reprodukcijo.

Laserska projekcija je zaradi svoje dolge življenjske dobe in dosledne svetlosti vse bolj priljubljena na področjih digitalne signalizacije, trgovine na drobno in izobraževanja ter za predstavitve zanimivosti gostom. Za naslavljanje zahtev teh trgov nudita nova Canonova projektorja do 20.000 ur delovanja. Ker ne vključujeta filtrov, so zahteve po vzdrževanju minimalne. To zmanjšuje tudi skupne stroške lastništva, kar zagotavlja odlično vrednost za različna namestitvena okolja. Za nova projektorja bo veljala tudi Canonova 3-letna dodatna garancija z nadomestnimi napravami.

Nova laserska projektorja, ki projicirata z največjo svetilnostjo 8000 in 6800 lumnov, nudita širok barvni razpon in točnost barv, zahvaljujoč novo oblikovanemu štirisegmentnemu barvnemu kolesu in viru modre laserske svetlobe. Za zadovoljevanje potreb različnih projekcijskih okolij odlikuje projektorja tudi funkcija nastavljanja svetlosti s spreminjanjem moči vira svetlobe med 20–100 % za 8000-lumenskega LX-MU800Z in med 35–100 % za 6800-lumenskega LX-MU600Z. Oba projektorja bo odlikovala tudi tehnologija dinamične črne barve, ki bo, ko bo vključena, samodejno prilagodila kontrast v realnem času in povečala kontrastno razmerje s 1050:1 na 10.500:1, kar zagotavlja bolj žive temne prizore.

Z novima projektorjema želi Canon monterjem in integratorjem zagotoviti vsestransko rešitev z različnimi prilagodljivimi namestitvenimi možnostmi:
  • Nastavljanje geometrije in digitalna štiritočkovna prilagoditev pri odpravljanju navpičnega popačenja (V: ±40 %, H: ±60 %) pomenita, da je mogoče slike projicirati na različne ravne in ukrivljene površine ter jih je mogoče preprosto prilagoditi za optimalno kakovost prikaza.
  • 360-stopinjska namestitev omogoča ob podpori združljivega nastavka projekcijo v pokončnem položaju.
  • Združljivost s standardoma HDBaseT in 3G-SDI podpira prenos vsebin visoke ločljivosti na dolge razdalje in zagotavlja monterjem več namestitvenih možnosti.

LX-MU800Z in LX-MU600Z v Canonovi liniji projektorjev naslavljata vse bolj raznolike potrebe avdio-vizualnega trga.

###

O Canonu Europe
Canon Europe je regijska prodajna in tržna podružnica za Canon Inc., navzoča v 116 državah in s 17.000 zaposlenimi v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (EMEA).

Canon je bil ustanovljen leta 1937 s ciljem izdelati najboljši fotoaparat za končne uporabnike, od takrat pa je Canonova strast pod sloganom Moč slike tehnologijo razširila na mnoga druga področja in ga učvrstila na vodilnem položaju na področju izdelkov za široko potrošnjo in profesionalnih rešitev za upodabljanje. Med njihovimi izdelki so digitalni kompaktni in zrcalno-refleksni fotoaparati, objektivi televizijskih kamer, prenosne rentgenske naprave ter večfunkcijski in produkcijski tiskalniki, ki jih dopolnjujejo storitve z dodano vrednostjo.

Canon veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi uporabnikom ponudil najinovativnejše naprave, ki jim omogočajo izražanje lastne ustvarjalnosti. Od ljubiteljskih fotografov do profesionalnih tiskarskih podjetij, Canon vsaki stranki omogoča, da živi svojo strast do slik.

Canonova korporativna filozofija je Kyosei - »Živeti in delati skupaj za splošno dobro«. V regiji EMEA Canon Europe stremi k trajnostnemu poslovanju, osredotoča se na zmanjšanje svojega vpliva na okolje in z uporabo Canonovih izdelkov, rešitev in storitev pomaga strankam pri zmanjševanju njihovega. Canon je pridobil globalni certifikat ISO 14001, ki dokazuje upoštevanje vrhunskega okoljskega standarda.

Več informacij o Canonu Europe je na voljo na: www.canon-europe.com.

O Canonu Adria d. o. o.
Canon Adria d. o. o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje trženja v Sloveniji in na Hrvaškem ter tehnične podpore za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Več informacij o podjetju Canon Adria je na voljo na: www.canon.si.