Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Letošnji moto Konice Minolte na Drupi je Spoznajte potencial prihodnosti tiska. Predstavili bodo novo linijo AlphaJET.
Ponudniki tiskarskih storitev se nenehno prilagajajo zahtevam trga. Trenutno se najbolj spopadajo s tremi megatrendi, in sicer: skrbniki blagovnih znamk iščejo inovativne tiskovine, ki jih kupec bolj opazi in so zanj privlačnejše; tiskovine morajo zagotavljati popolno integracijo v digitalno zasnovanih kampanjah, kar omogoča neposredno merjenje odziva trga; in tiskovine morajo podpirati serializacijo oziroma variabilne podatke.

#drupa #konicaminolta #alphajet #adriadan #fiery #mgi

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kyocera s svojo ponudbo stoji za nizkimi stroški in visoko donosnostjo.
Sejem Drupa 2024 je tik pred vrati in Kyocera se pripravlja na prikaz svoje napredne tehnologije brizgalnega tiska. Med intenzivno pripravo na to pomembno prireditev pa se osredotoča na štiri ključne pristope, ki jo postavljajo v ospredje na trgu produkcijskega tiska.

#izid #kyocera #drupa #taskalfa #pro15000c

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Tiskarne, ki želijo začeti spletno tržiti spletne storitve, se običajno znajdejo pred veliko, a nejasno goro priložnosti.
V Sloveniji se še vedno večji delež tiskarn oklepa klasičnega poslovanja brez spletnih možnosti trženja. S tem seveda izgubljajo številne poslovne priložnosti, zmanjšana je tudi njihova konkurenčnost. To dejstvo se ne odraža zgolj v tiskarski panogi, temveč togost številnih tiskarjev občutijo tudi dobavitelji, ki jim ne uspe zadovoljivo podpreti tiskarjev z novimi digitalnimi programskimi in strojnimi tehnologijami preprosto zato, ker številni tiskarji sami tega ne dopustijo.

#spletnotrženje #spletnitisk #w2p #spletninakup #spletninastop #zavedanje

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Drupa, globalno pomembna konferenca in sejem v enem, je znana po svoji sposobnosti, da združi vodilne grafične strokovnjake in podjetja ter navdušence z vsega sveta.
Zadnje leto je bilo zaznamovano z inovacijami, izzivi in premiki na področju digitalnih tehnologij. Svetovna skupnost grafi čnih inženirjev, oblikovalcev in strokovnjakov se marketinško intenzivno pripravlja na eno najpomembnejših prireditev v grafi čni industriji – Drupo 2024. Ta bienalni mednarodno odmevni dogodek, ki je postal osrednji kraj srečanja za vse, ki delujejo v svetu grafičnih tehnologij in medijev na splošno, bo glede na preteklo odpoved sejma zagotovo potekal s še več pričakovanj.

# izid #drupa #novosti #trendi #inovacije #premiere

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Po ocenah organizatorja je letošnjo Fespo obiskalo več kot 12.000 obiskovalcev.
Fespa Global Print Expo, ki je svoja vrata vnovič odprla v Amsterdamu (Nizozemska) od 19. do 22. marca letos, je bila organizirana že desetič in je potekala vzporedno s sejmi European Sign Expo, Personalization Experience in Sportswear Pro. V tokratnem izidu povzemamo nekaj bistvenih novosti, ki so bile predstavljene tekom sejma.

#izid #fespa #digitalnitisk #velikoformatnitisk #tekstilnitisk #velikformatnitisk