Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160414 canon me200s sh
Najboljše od kamer Cinema EOS, dostopen, kompakten in vsestranski – predstavljamo Canon ME200S-SH z objektivom CN-E18-80mm T4,4 L IS KAS cine-servo.
Canon je predstavil ME200S-SH, kompaktno profesionalno večnamensko video kamero, ki jo odlikuje Canonov priznani sistem Dual Pixel CMOS Autofocus. Primerna je za uporabo v različne namene, od snemanja oddaj in kinematografske produkcije do znanstvenega raziskovanja in dokumentarnega snemanja divjih živali. ME200S-SH zagotavlja zajem profesionalnih, visokokakovostnih posnetkov Full HD celo pri šibki svetlobi ali v težavnih svetlobnih razmerah. Najnovejša pridobitev v Canonovi seriji profesionalnih kamer združuje nekatere izmed najboljših lastnosti slavne serije Cinema EOS, z obliko, s prilagodljivostjo in operativnimi značilnostmi izjemno priljubljene kamere ME20F-SH.

Neskončne možnosti upodabljanja
ME200S-SH odlikuje tipalo Super 35mm CMOS z ločljivostjo 8,29 milijona točk, kar omogoča reprodukcijo izjemno kakovostnih slik, kot jo zagotavlja serija Cinema EOS, ki prinaša dosledno prepričljive rezultate. Zahvaljujoč Canonovi tehnologiji prevzorčenja tipal, lahko uporabniki, vključno z znanstvenimi raziskovalci ter snemalci filmov in dokumentarcev, zajamejo izjemno jasne, ostre posnetke Full HD. Možnost snemanja posnetkov Full HD s hitrostjo do 50/59,94 posnetkov na sekundo razširja možnost uporabe kamere za snemanje športa in divjine ter tudi za nadzor.

ME200S-SH podpira nastavitev Canon Log, ki omogoča, da kamera zajame do 12 stopenj dinamičnega razpona, in zagotavlja, da ostanejo podrobnosti tako na najsvetlejšem območju kot na senčnih delih. Canon Log zagotavlja dodatne prednosti tistim, ki trenutno uporabljajo kamere, kot sta EOS C100 Mark II ali EOS C300 Mark II, saj je mogoče posnetke med postprodukcijo enostavno povezati. Kot Canonove kamere Cinema EOS tudi ME200S-SH odlikuje način Wide DR, ki omogoča, da se posnetke uporabi neposredno iz kamere z le malo ali celo brez gradiranja, kar še dodatno pohitri postprodukcijske delovne tokove.

Zlitje funkcionalnosti z natančnostjo in s kakovostjo – Canon predstavil kompaktni objektiv cine-servo
Canon je predstavil CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S, novi objektiv Cinema EOS s funkcionalnostjo sloga cine-servo. Novost, zasnovana za profesionalne in napredne ljubiteljske video snemalce, ki uporabljajo kamere velikega formata z enojnim tipalom, krepi Canonovo linijo objektivov cine-servo ter sledi zgledu objektivov CN7x17 in CN20x50. Najnovejši model nudi popolno ravnovesje med zmogljivostjo delovanja ter izvrstno natančnostjo in kakovostjo, ki daje video snemalcem možnost zajema izjemnih posnetkov.

20160414 canon cn e18 80mm t4.4 l is kas s
Novi objektiv Cinema EOS s funkcionalnostjo sloga cine-servo, CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S.

Objektiv privzeto vključuje servomotor, ki se napaja prek priključkov nastavka EF, ki podpira snemanje iz roke. Za še večjo vsestranskost je Canon predstavil tudi ZSG-C10, dodatni namenski ročaj za povečavo, ki je popoln za uporabo z napravami za snemanje iz roke. Canon je najavil tudi brezplačno nadgradnjo strojne programske opreme objektiva CN7x17 cine-servo z dodatnimi funkcijami Dual Pixel CMOS AF, Push Auto Iris ter samodejnega ostrenja pri enem posnetku ali neprekinjenem snemanju ob uporabi Canonovih kamer Cinema EOS C100 in C300[i].

Izjemna optična zmogljivost 4K
CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S, ki temelji na Canonovi dediščini naprednih tehnologij in izkušenj z optiko, je opremljen z izjemno zmogljivostjo, enakovredno 4K, ki zagotavlja izjemne, visokokakovostne posnetke. Goriščnica 18–80 mm je enaka 4,4-kratnemu razmerju povečave z nespremenljivim številom T4.4, ki je enak na celotnem razponu povečave od središča do robov. Zahvaljujoč trem Canonovim načinom stabilizacije slike, zagotavlja objektiv popolno stabilnost tudi pri snemanju iz roke, kar je popolno za poročne video snemalce. Objektiv CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S odlikuje tudi zaslonka z devetimi lamelami, kar omogoča priljubljeni videz bokeh in barvno uravnoteženost, ki se ujema z drugimi objektivi Cinema EOS.

Celotno sporočilo za javnost vam je na voljo tukaj.

###

O Canonu Europe
Canon Europe je regijska prodajna in tržna podružnica za Canon Inc., navzoča v 116 državah in z 19.000 zaposlenimi v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (EMEA).

Canon je bil ustanovljen leta 1937 s ciljem izdelati najboljši fotoaparat za končne uporabnike, od takrat pa je Canonova strast pod sloganom Moč slike tehnologijo razširila na mnoga druga področja in ga učvrstila na vodilnem položaju na področju izdelkov za široko potrošnjo in profesionalnih rešitev za upodabljanje. Med njihovimi izdelki so digitalni kompaktni in zrcalno-refleksni fotoaparati, objektivi televizijskih kamer, prenosne rentgenske naprave ter večfunkcijski in produkcijski tiskalniki, ki jih dopolnjujejo storitve z dodano vrednostjo.

Canon veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi uporabnikom ponudil najinovativnejše naprave, ki jim omogočajo izražanje lastne ustvarjalnosti. Od ljubiteljskih fotografov do profesionalnih tiskarskih podjetij, Canon vsaki stranki omogoča, da živi svojo strast do slik.

Canonova korporativna filozofija je Kyosei - »Živeti in delati skupaj za splošno dobro«. V regiji EMEA Canon Europe stremi k trajnostnemu poslovanju, osredotoča se na zmanjšanje svojega vpliva na okolje in z uporabo Canonovih izdelkov, rešitev in storitev pomaga strankam pri zmanjševanju njihovega. Canon je pridobil globalni certifikat ISO 14001, ki dokazuje upoštevanje vrhunskega okoljskega standarda.

Več informacij o Canonu Europe je na voljo na: www.canon-europe.com

O Canonu Adria d. o. o.
Canon Adria d. o. o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje trženja v Sloveniji in na Hrvaškem ter tehnične podpore za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Več informacij o podjetju Canon Adria je na voljo na: www.canon.si


[i] Funkcije posodobljene strojne programske opreme so odvisne od funkcionalnosti kamere, združljive z izvirnikom in različico Mark II kamer Cinema EOS C100 in C300.