Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160720 XEED 4K501ST FSL
Canon odpira nove namestitvene možnosti s predstavitvijo projektorja XEED 4K501ST.
Canon krepi ponudbo projektorjev za fiksno namestitev z izboljšavami pri svetilnosti, funkcionalnosti in kakovosti slike. Predstavili so projektor Canon XEED 4K501ST, najnovejšega člana ponudbe projektorjev 4K za fiksno namestitev in nadgradnjo modela XEED 4K500ST.

4K501ST izkorišča prednosti napredne tehnologije upodabljanja za zagotavljanje vrhunske ločljivosti in kakovosti slike v kompaktni in lahki obliki, ki je idealna za simulacijska, oblikovalska in razstavna okolja. Nov model prav tako nudi izboljšano funkcionalnost z dodatnim priključkom HDMI 2.0, ki omogoča preprosto in čudovito predvajanje videa 4K z enim samim kablom.

4K501ST je idealen za okolja, ki lahko izkoristijo prednosti visokokakovostnih vsebin iz predvajalnika 4K Ultra HD Blu-ray, kot so medicinske konference, predavalnice in umetniške postavitve. Povezljivost HDMI 2.0 prav tako nudi izboljšan prikaz s hitrostjo 60 sličic na sekundo, kar zagotavlja gladko prevajanje videa 4K. Dodatno podpora za HDCP 2.2, najnovejšo tehnologijo šifriranja za zaščito avtorskih pravic, zagotavlja združljivost pri predvajanju iz medijev 4K.

Plošča LCOS z visoko ločljivostjo 4096 x 2400 točk in s svetilnostjo 5000 lumnov po celotnem razponu povečave omogoča projektorju 4K501ST predvajanje vsebin pri ločljivosti, ki presega ločljivost digitalne kinematografije 4K. Canonov edinstven in izboljšan optični sistem AISYS (Aspectual Illumination System) prinaša globoke in čiste barve ter natančno reprodukcijo črnih področjih z višjim kontrastnim razmerjem za izboljšano izkušnjo gledanja.

Andreas Herrnböck, vodja za razvoj poslovanja na področju projektorjev in vizualnih komunikacij pri Canon Europe: »Predstavitev modela XEED 4K500ST v lanskem letu je predstavljala pomemben korak na naši poti, da postanemo vodilno podjetje na trgu namestitev 4K s svetilnostjo od 5000 do 10.000 lumnov. Da bi dosegli ta cilj, z današnjo predstavitvijo modela 4K501ST odpiramo nove namestitvene priložnosti za odzivanje na potrebe širšega nabora aplikacij. Z uporabo naprednih tehnologij, kot sta HDMI 2.0 in HDCP 2.2, nudimo vgrajevalcem in integratorjem rešitev, ki ne zagotavlja zgolj odlične svetilnosti in ločljivosti, temveč tudi različne možnosti povezovanja za podporo uporabnikom z raznolikimi namestitvenimi potrebami.«

Model XEED 4K501ST prav tako spremlja Canonova 3-letna garancija za žarnice, ki pravzaprav odpravlja stroške zamenjave žarnice za tri leta od nakupa nove. To občutno zniža stroške uporabe modela XEED 4K501ST, s čimer je ta privlačna izbira za širok nabor namestitev.

Model XEED 4K501ST bo na voljo od oktobra 2016.

###

O Canonu Europe
Canon Europe je regijska prodajna in tržna podružnica za Canon Inc., navzoča v 116 državah in z 19.000 zaposlenimi v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (EMEA).

Canon je bil ustanovljen leta 1937 s ciljem izdelati najboljši fotoaparat za končne uporabnike, od takrat pa je Canonova strast pod sloganom Moč slike tehnologijo razširila na mnoga druga področja in ga učvrstila na vodilnem položaju na področju izdelkov za široko potrošnjo in profesionalnih rešitev za upodabljanje.

Med njihovimi izdelki so digitalni kompaktni in zrcalno-refleksni fotoaparati, objektivi televizijskih kamer, prenosne rentgenske naprave ter večfunkcijski in produkcijski tiskalniki, ki jih dopolnjujejo storitve z dodano vrednostjo.

Canon veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi uporabnikom ponudil najinovativnejše naprave, ki jim omogočajo izražanje lastne ustvarjalnosti. Od ljubiteljskih fotografov do profesionalnih tiskarskih podjetij, Canon vsaki stranki omogoča, da živi svojo strast do slik.

Canonova korporativna filozofija je Kyosei - »Živeti in delati skupaj za splošno dobro«. V regiji EMEA Canon Europe stremi k trajnostnemu poslovanju, osredotoča se na zmanjšanje svojega vpliva na okolje in z uporabo Canonovih izdelkov, rešitev in storitev pomaga strankam pri zmanjševanju njihovega. Canon je pridobil globalni certifikat ISO 14001, ki dokazuje upoštevanje vrhunskega okoljskega standarda.

Več informacij o Canonu Europe je na voljo na: www.canon-europe.com.

O Canonu Adria d. o. o.
Canon Adria d. o. o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje trženja v Sloveniji in na Hrvaškem ter tehnične podpore za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Več informacij o podjetju Canon Adria je na voljo na: www.canon.si.

Objave družbe Canon CEE lahko spremljate tudi na profilu na LinkedInu: https://www.linkedin.com/company/canon-cee.