Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170220 canon lv x420
Canon s svojo najnovejšo serijo večpredstavnih projektorjev strokovnjakom omogoča, da vsebinam z neverjetno jasnostjo vdahnejo življenje.
Canon Europe, zavezan pomagati strokovnjakom pri prikazu njihove vsebine s Canonovimi barvami in jasnostjo, je predstavil nova večpredstavna projektorja – LV-HD420 Full HDin LV-X420. Izdelka sta zasnovana za širok nabor trgov in delovnih nalog, od fiksnih namestitev na področju visokega šolstva, muzejev, galerij in drugih lokacij, ki zahtevajo visoko svetlost in izjemno kakovost slik novih projektorjev, do tistih v poslovnih ali izobraževalnih okoljih, ki so bolj osredotočena na prikladnost kompaktnih in prenosnih projektorjev.

Večpredstavna projektorja LV-HD420 in LV-X420
Kompaktna projektorja LV-HD420 in LV-X420, ki združujeta kakovost posnetkov in vsestranskost, nudita naravno ločljivost Full HD (1920x1080) oziroma XGA (1024x768) ter 4200 lumnov in visoko kontrastno razmerje (8000:1 pri LV-HD420 in 10.000:1 pri LV-X420), vse v kompaktnem ohišju, težkem 3,4 kg. Oba modela vključujeta sistem BrilliantColor in vrsto prilagoditev kakovosti slike, zmogljivost prikazovanja vsebin 3D prek sistema DLP-Link System ter vgrajen zvočnik v visoko zmogljivostjo 10 W. Za enostavno namestitev in vzdrževanje vključujeta oba modela omrežni nadzor in dvojni vhod HDMI s podporo MHL ter sta brez filtra.

Prednosti projektorja LV-HD420
  • Visoka kakovost, kompaktna oblika
  • Predstavitve Full HD
  • Preprosto povezovanje
  • Nizki tekoči stroški in preprosto vzdrževanje
  • Canonovo 3-letno jamstvo za žarnice*

Prednosti projektorja LV-X420

  • Visoka kakovost, kompaktna oblika
  • Primerno za predstavitve XGA
  • Visoka kakovost, kompaktna oblika
  • Nizki tekoči stroški in preprosto vzdrževanje
  • Canonovo 3-letno jamstvo za žarnice *

Canon je pred kratkim predstavil tudi upravljalnik PR500-R, ki združuje inovativno ergonomsko oblikovanje z vodilno tehnologijo za doseganje nove ravni kakovosti in uporabnosti v različnih predstavitvenih okoljih. Laserski kazalnik odlikuje natančen 635 nm laser z dvojnim rdečim žarkom za boljšo vidljivost v svetlih prostorih ali na svetlih zaslonih, medtem ko je mogoče skrbno načrtovane gumbe zlahka ločiti z dotikom. To omogoča intuitivno delovanje brez motenj med izvajanjem predstavitev. PR500-R odlikujeta odstranljiv zaščitni ključ za hitro povezovanje z osebnimi računalniki PC in Mac ter podpora za Microsoft PowerPoint, Mac Keynote in Adobe Reader. Nadzorni gumbi vključujejo naslednjo in prejšnjo stran, začetek/konec projekcije in črn zaslon. Upravljalnik se napaja z dvema baterijama AAA za domet 20 m.

###

*Se nanaša na vse pogoje in pravila uporabe

O Canonu Europe
Canon Europe je za regijo EMEA zadolžena podružnica družbe Canon Inc., vodilnega ponudnika tehnologij in storitev za upodabljanje ter ene izmed najbolj prepoznavnih in priljubljenih blagovnih znamk na svetu. Canon Europe je navzoč v približno 120 državah, zaposluje okrog 19.000 ljudi v regiji ter prispeva približno tretjino Canonovih svetovnih prihodkov letno.

Canon, ustanovljen leta 1937, je zadnjih 80 let vodilno ime na področju upodabljanja in je zavezan pomagati ljudem pri nenehnem predstavljanju, kaj je mogoče doseči z upodabljanjem. Od fotoaparatov do komercialnih tiskalnikov, od poslovnega svetovanja do zdravstvenih tehnologij – Canon z inovacijami na področju upodabljanja bogati življenja in poslovanje podjetij.

Canon krepi pozitivno moč tehnologije in storitev za upodabljanje. Z zagotavljanjem družbenih in okoljskih prednosti prek naših zaposlenih in izdelkov dokazujemo svojo zavezanost filozofiji Kyosei: živeti in delati skupaj za splošno dobro.

Dodatne informacije o podjetju Canon Europe so na voljo na: www.canon-europe.com

O Canonu Adria d. o. o.
Canon Adria d. o. o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje trženja v Sloveniji in na Hrvaškem ter tehnične podpore za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Več informacij o podjetju Canon Adria je na voljo na: www.canon.si.