Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20151104 XYZ Printing IFA
Levo 3D-tiskalnik hrane, desno klasični 3D-tiskalnik Da Vinci 1.0A Pro.
Ameriški proizvajalec 3D-tiskalnikov XYZ-Printing je poleg novih običajnih modelov 3D-tiskalnikov nedavno predstavil tudi posebno različico za 3D-tisk hrane.

Podjetje XYZ-Printing je na dogodku IFA 2015 v Berlinu (Nemčija) predstavilo 3D-tiskalnik hrane. Poleg te posebnosti so predstavili tudi nova modela običajnega 3D-tiskalnika Da Vinci 1.0A Pro in Da Vinci Junior s podporo brezžičnega omreženja. Nov je tudi 3D-ročni skener.

3D-tiskalnik hrane je namenjen uporabi pri peki piškotov, pic in dekoracij za torte. 3D-predloge uporabnik enostavno prenese z USB-povezavo tiskalnika.

Da Vinci 1.0A Pro
Nov 3D-tiskalnik Da Vinci 1.0A Pro odslej izpolnjuje tudi zahteve IFA, kar pomeni, da podpira repro-material neodvisnih proizvajalcev. Da bi minimirali učinke upogibanja ob hlajenju brizganega materiala, je tiskalnik zasnovan z aluminijasto izpisno mizo. Kot dodatna opcija, ga lahko nadgradimo z gravirnim laserjem za obdelavo poljubnih predmetov iz lesa, usnja ali lepenke.

Kompaktni 3D-tiskalnik Da Vinci Junior Wifi prinaša bistveno novost s podporo brezžični povezavi. Zanj je na voljo tudi mobilna aplikacija XYZ-App, ki omogoča dostop do knjižnice 3D-predlog in enostavno posredovanje teh tiskalniku v tisk.

Ročni skener
Podjetje XYZ-Printing je predstavilo tudi nov ročni 3D-skener, ki je zasnovan s tehnologijo Intel-Real-Sense, ki zagotavlja natančno odčitavanje in hitro obdelavo zajetih podatkov. S povezavo USB-2.0 podpira uporabo na tabličnih, prenosnih in namiznih delovnih postajah.

Več informacij na eu.xyzprinting.com.