Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190401 Mimaki 3DFF 222
Mimaki 3DFF-222 3D-tiskalnik je odlična nadgradnja izdelave oznak in panojev s 3D-elementi.
Mimaki Europe, en vodilnih proizvajalcev kapljičnih tiskalnikov in digitalnih rezalnikov, je javnosti ponudil nov namizni 3D-tiskalnik Mimaki 3DFF-222. Razvit je bil v sodelovanju s podjetjem Sindoh, priznanim južnokorejskim proizvajalcem 3D-tiskalnikov in večfunkcijskih tiskalnikov. Nov tiskalnik deluje na tehnologiji taljenja polnila, s katerim oblikuje končno podobo predmeta (Fused Filament Fabrication - FFF) in je primeren za dostopno izdelavo šablon in drugih orodij za izdelavo 3D-oznak znotraj podjetij samih.

Uradno bo nov 3D-tiskalnik dostopen od aprila letos dalje. Za izpis predmetov uporablja polnilo polimlečne kisline (PLA - Poli-Lactic Acid), ki je ena izmed bolj priljubljenih in okolju prijaznejših eko-plastik. Polnilo se enostavno umešča s pomočjo kartuš, ki omogočajo izpis predmetov velikosti do 210mm x 200mm x 195mm (Š x G x V).

Opravila novega 3D-tiskalnika lahko nadziramo tudi na daljavo preko mobilne Mimakijeve aplikacije. Nov tiskalnik v ponudbi Mimaki spada v prodajni program obstoječega 3D-tiskalnika 3DUJ-553.

Več informacij na www.mimakieurope.com.