Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
3D tiskanje še nikoli ni bilo bolj enostavno in bolj dostopno. Z navdušenjem oznanjamo nova izdelka proizvajalca Z Corporation: dva 3D tiskalnika, ki sta cenovno dostopnejša in še enostavnejša za uporabo kot njuni predhodniki. Predstavljamo ZPrinter 150, najcenejši enobarvni 3D tiskalnik, in ZPrinter 250, najcenejši barvni 3D tiskalnik.

Zprinter 150 in 250.

ZPrinter 150 in ZPrinter 250
  • Enobarven ali večbarven
  • Najnižji operativni stroški izmed vseh 3D tiskalnikov
  • 5-krat višja resolucija od naprav istega cenovnega razreda
  • Od 5 do 10-krat hitrejša od ostalih 3D tiskalnikov
  • Ne zahtevata veliko prostora
  • Izdelujeta lahko več modelov hkrati
ZPrinterja 150 in 250 izdelujeta kakovostne 3D modele, sta dostopna in enostavna za uporabo
V podjetju Z Corporation si prizadevajo, da bi 3D tiskanje približali in napravili dostopno vsakemu oblikovalcu, inženirju, arhitektu in študentu. In prav to je tudi glavno vodilo novih dveh 3D tiskalnikov, ki nista namenjena le uporabi v industriji, pač pa vsem, ki se želijo spoznati s 3D tiskanjem.

V nasprotju s konkurenčnimi nizkocenovnimi 3D tiskalniki sta nova ZPrinterja 150 in 250 zelo enostavna za uporabo. V primerjavi s sistemi istega cenovnega razreda ti dve majhni napravi izdelujeta prototipe s petkrat višjo resolucijo in s kar polovico nižjimi stroški za model, kar je najceneje na trgu.

Poleg tega, da sta tiskalnika cenovno dostopna in enostavna za uporabo, sta nova ZPrinterja od 5 do 10-krat hitrejša od ostalih 3D tiskarskih tehnologij ter imata edinstveno možnost tiskanja več modelov hkrati. Ta izjemna proizvodna kapaciteta omogoča, da imamo ZPrinterja lahko postavljena kar v učilnici ali pisarni, saj omogočata izdelavo modelov znotraj delovnega časa.

Oba nova ZPrinterja združujeta značilnosti avtomatizacije, kakršne vsebuje tudi ZPrinter 450, vključno s samodejnimi nastavitvami, samodejnim polnjenjem prahu ter samonadzorom materiala in stanja tiskanja. 

Komu sta nova ZPrinter 150 in ZPrinter 250 namenjena?

Enobarvni ZPrinter 150 in večbarvni ZPrinter 250 ne zahtevata veliko prostora, kar je idealno za učilnice in pisarne, saj sta poleg tega tudi čista, tiha in okolju prijazna. Zato sta namenjena vsem inženirjem, oblikovalcem in učiteljem, ki se zavedajo, da nova dva 3D tiskalnika nudita popolno kombinacijo dostopnosti, kakovosti in izvedbe.

ZPrinter 150, enobarvno 3D tiskanje po nizki ceni - več informacij.


ZPrinter 250, najdostopnejše barvno 3D tiskanje do zdaj - več informacij .

Oglejte si brošuro ZPrinterjev ter predstavitev ZPrinterja 150 in ZPrinterja 250.


Video, brošure in predstavitve novih 3D tiskalnikov si poglejte na spletnem portalu 3D tehnologij 3Dt.si., kjer boste dobili tudi vse ključne informacije.