Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Po prevzemu CGS Oris je Screen imenoval Kunia Murajia za novega operativnega direktorja CGS.
Screen Graphic Solutions je svoji skupini podjetij dodal nemško podjetje CGS Oris s sedežem v Hainburgu (Nemčija). Podjetje CGS je bilo ustanovljeno leta 1985 v Hainburgu in se je razvilo v enega vodilnih imen na področju preskusnega tiska, barvnega upravljanja in izdelave visokokakovostnih vzorcev embalaže. Podjetje je svoje poslovanje razširilo po vsem svetu in je zdaj eno najbolj znanih podjetij na področju barvnih tehnologij.

#screen #cgs #oris #barvnoupravljanje #delovnisistem #aplikacije #programskaorodja

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Novi robot Heidelberg StackStar C ne potrebuje zaščitne ograje, temveč ima varnostni koncept, ki med drugim deluje na osnovi mobilnih oznak. (Vir: Heidelberg)
Nekaj dni pred sejmom Drupa je podjetje Heidelberg predstavilo poslovne podatke za preteklo poslovno leto 2023/2024. Proizvajalec tiskarskih strojev je glede na prodajo dosegel predlansko raven c višini okoli 2,4 milijarde evrov (2,435 milijarde evrov).

#heidelberg #drupa #robotika #stackstar #narocila #trajnost #avtomatizacija

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Lead-Print/be.print se je na Drupi 2024 predstavil z rešitvami spletnega tisk in spletne prodaje tiskovin.
Programsko podjetje Be.Beyond je na Drupi praznoval uspešno preobrazbo svoje uveljavljene rešitve web-to-print Lead-Print v ekosistem Mass-Customization be.print (s privlačnim cenovnim modelom v oblaku). Poudarek ni bil le na tehnologiji, temveč predvsem na koristih za uporabnike.

#drupa #leadprint #beprint #w2p #spletnitisk #webtoprint

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Metsä Board je načrtoval novo proizvodno kartonske zložljive embalaže na finskem mestu Kaskinen. (Vir: Metsä Board)
Metsä Board ne želi investirati v novo tovarno zložljivih kartonov na Finskem. Proizvajalec kartona Metsä Board je v sporočilu za javnost objavil, da na Finskem ne bo investiral v novo tovarno kartonske zložljive embalaže in opušča projekt iz septembra 2022.

#moetsaboard #zlozljivaembalaza #karton #bariernikarton #pregrada #zivilskaembalaza

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Sistemov za digitalni tisk Xerox iGen 5 in Xerox Nuvera ne bodo več proizvajali.
Xerox je v uradni izjavi za javnost oznanil, da bo prekinil proizvodnjo modelov Xerox iGen 5 in Xerox Nuvera. Obdelava naročil teh modelov se bo predvidoma nadaljevala do konca leta 2024 oziroma do razprodaje zalog. Xerox je k izjavi tudi dodal, da bo še naprej zagotavljal podporo za te platforme skozi celotno v pogodbi definirano življenjsko dobo.

#xerox #igen #nuvera #iridesse #versant #primelink #freeflow #predictiveai #xmpie