Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Poznavanje in stalno spremljanje finančnega položaja podjetja in poslovnih partnerjev je bistvenega pomena za sprejemanje pravih poslovnih odločitev! Spoznajte nov portal poslovnih in finančnih informacij (bonitetna ocene, vrednosti podjetij, finančni podatki, izračun poslovne uspešnosti, napoved poslovanja ... ). 



Ključne poslovne in finančne informacije so trenutno razpršene v različnih portalih. Raziskava med uporabniki teh portalov je pokazala, da uporabniki pogrešate nekatere pomembne funkcionalnosti in informacije in zato:

  • izgubljate preveč časa s postopki izterjave in napovedovanjem poslovanja,
  • zaradi pomanjkanja informacij sprejemate napačne poslovne odločitve,
  • nimate podatka o oceni vrednosti izbranega podjetja ...


Po skrbni analizi potreb poslovnežev so v sodelovanju z vrhunskimi finančnimi strokovnjaki pripravili napreden sistem BussinessDATA.


Uporaba portala prinaša veliko koristi:

Prihranek časa in preglednost - na enem mestu dostopate do osnovnih in poglobljenih finančnih informacij izbranega podjetja.

Dostopate do visoko strokovne ocene vrednosti podjetja in napovedi poslovanja v prihodnjih letih, narejene na osnovi številnih parametrov.

Sprejemate pravilne poslovne odločitve - ekspertni sistem finančnih kazalnikov vam omogoča hiter in zanesljiv podatek o uspešnosti poslovanja.

Zmanjšate tveganja, povezana s poplačilom terjatev - takoj ugotovite verjetnost neplačila vašega poslovnega partnerja in ustrezno ukrepate.

Laže dosežete cilj poslovanja - izračunate, kako in koliko se mora spremeniti posamezna postavka poslovanja, da dosežete ciljni dobiček.


Spletno aplikacijo BussinessDATA lahko preskusite na spodnji povezavi z navedenimi dostopnimi podatki:

PREIZKUSITE TESTNI DOSTOP

Uporabniško ime: test

Geslo: test



Za naročilnico in več informacij kliknite tukaj.

Več informacij na:
T:
02/250 18 00
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

S: www.businessdata.si