Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20191114 elc2019 logo
Vsakih nekaj 10 do 30 let se je pametno obrniti nazaj, razmisliti o našem poslu in postaviti nove vizije oziroma poslovne cilje.
»Znova razmislite o strategiji poslovanja - Rethink the scope of business« se je glasil slogan letošnje konference ELC 2019 - European Leadership Campus 2019, na kateri je Konica Minolta s svojimi poslovnimi partnerji gostila več kot 1200 gostov s celega sveta in predstavila svoje rešitve ter različna področja delovanja razvoja. Poleg najnovejših rešitev in storitev je konferenca ponudila tudi številne seminarje na temo prepoznavanja sprememb trga. Konica Minolta je z dogodkom predvsem želela udeležence ozavestiti, da se trg in naše poslovanje spreminja hitreje kot kadarkoli prej, zato moramo znova preučiti naše poslovne modele, izzive in priložnosti, ki nas čakajo in jih prinaša digitalna preobrazba delovnih procesov.

Konica Minolta ima na področju razvoja tehnologij na osnovi zaznanih potreb trga že 140 letno tradicijo, zato dobro vedo, da se je vsakih nekaj 10 do 30 let pametno obrniti nazaj, razmisliti o našem poslu in postaviti nove vizije oziroma poslovne cilje. Po njegovih besedah se moramo stalno razvijati, izboljševati in biti radovedni ter inovativni.

Premierne predstavitve
Konferenco je poleg številnih poslovnih, etičnih, vizionarskih in drugih seminarjev sestavlja tudi predstavitveni del rešitev, ki jih s poslovnimi partnerji ponuja Konica Minota. Za dogodek ELC 2019 je Konica Minolta predstavila kar 3 premierne predstavitve: delovni sistem AccurioPro Connect, novi sistem digitalnega produkcijskega tiska Accuriopress C14000 in v sodelovanju s podjetjem MGI pa sistem MGI Jetvarnish 3D One.