Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20191206 EFI MarketDirect Plattform MarketDirect PackCentral
S platform MarketDirect PackCentral je EFI ponudil sistem elektronskega trženja embalaže. Ta predvsem digitalizira embalažne procese poslovanja.

Pod imenom MarketDirect je EFI razvil platformo, s katero lahko ponudniki storitev tiska digitalizirajo svoje poslovne procese. Platforma med drugim vključuje orodja za upravljanje elektronskega trženja tiskovin, večkanalnega medijskega trženja in proizvodnje. Proizvod MarketDirect PackCentral je namenska rešitev za proizvajalce embalaže.

Nove opcije Web-to-Pack rešitev PackCentral po navedbah ponudnika nadgrajujejo osrednje funkcije platforme MarketDirect za upravljanje komunikacije s strankami in njihovih trženjskih kampanj. Orodja so posebej namenjena oddaji naročil, upravljanje teh in komunikaciji s strankami z zahtevo po tisku embalaže.

Med nove funkcije rešitve MarketDirect PackCentral sodi orodje SmartBox Designer, ki omogoča ustvarjanje, individualizacijo in virtualizacijo zasnove embalaže. Na ta način je naročnikom tiska embalaže omogočen vpogled v končno podobo te še pred tiskom.
 
Z novimi orodji EFI MarketDirect ni enostavnejše zgolj oblikovanje embalaže, temveč tudi preurejanje obstoječih izdelanih predlog, kar zagotavlja hitro odzivnost na trenutne tržne potrebe naročnika in izpolnjevanja zahteve pravočasnega upravljanja zalog dobavne verige s raznoliko embalažo. S poenostavitvijo in avtomatizacijo pomembnih procesov v kreaciji embalaže programska oprema prispeva tudi k večji celokupni dobičkonosnosti posla.
 
Naročniki z uporabo tržne platforme MarketDirect lahko v naprej izdelane predloge tiskovin pregledujejo enostavno preko spleta, z neposrednim spletnim naročanjem pa naj bi se izognili morebitnim napakam oziroma stroškom izvedbe zaradi nerazumevanja. Naročila oziroma opravila se ustvarjajo samodejno v skladu z evidenco zalog, kar prihrani čas.

 Platforma EFI MarketDirect PackCentral je že na voljo, druge rešitve družine MarketDirect pa omogočajo tudi elektronsko trženje komercialnih tiskovin.

Več informacij na www.efi.com.