Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Bobst v novem letu s spremembami na poslovnih področjih in prodajnih enotah.
Od 1. januarja 2021 Bobst posluje z novo organizacijsko strukturo. Namesto prejšnjih treh poslovnih področij Sheet Fed, Web Fed in Services bosta odslej le dve: Printing & Converting in Services & Performance. Spremembe so tudi na področju mednarodne prodaje.

Novo ustanovljeni oddelek za tisk in dodelava (Printing & Converting - prej Sheet Fed in Web Fed) bo odgovoren za razvoj in proizvodnjo rešitev. Njegova primarna naloga bo bolj ciljno obravnavati zahteve kupcev in industrije ter hitrejša odzivnost na te v proizvodnji prilagojenih rešitev. S temi želijo strankam izboljšati kakovost tiskovin in nenazadnje izboljšati zadovoljstvo strank.

Oddelek za storitve in podpora (Services & Performance - prej oddelek za storitve) pa bo še naprej zagotavljal storitve, ki povečujejo razpoložljivost proizvodnih procesov in povečujejo splošno zmogljivost proizvodnih obratov proizvajalcev embalaže. Internetne storitve bodo posebej namenjene optimizaciji proizvodnih procesov.

Racionalizirana pa je tudi Bobstova mednarodna prodajna organizacija. Enotne strukture so namenjene boljšemu servisiranju kupcev na področju tiska etiket, gibke embalaže, zložljivih škatel in embalaže iz valovitega kartona. Naprednejše sinergije strojev in storitev bodo omogočile nove poslovne modele.

Več informacij na www.bobst.com.