Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
S prevzemom bo ponudba še boljša.
10. decembra 2021 je podjetje Extra Lux d.o.o. prevzelo lastništvo podjetja UNI-BIRO d.o.o. S prevzemom je podjetje Extra Lux d.o.o. nadgradilo svojo uspešno tridesetletno poslovno pot in obletnico poslovanja podjetja.

#extralux #unibiro #xerox

Cilj prevzema je krepitev najmočnejših področjih in znanj obeh podjetij. Vodilni so prepričani, da bodo skupaj postali še boljši, saj bodo s širitvijo prodajnega programa izboljšali kakovost storitev in ponudbo izdelkov. Ustvarili in ohranili bodo zmogljivo ter zaupanja vredno dobavo kupcem.

Podjetje UNI-BIRO d.o.o. zaposluje 29 zaposlenih in je prisotno na trgu od leta 1991. Prepoznani so v prodaji Xeroxove opreme, za katero so odlični svetovalci pri izbiri in nakupu celotne palete izdelkov. Zaupa jim preko 3.300 kupcev. Odlikuje jih kakovosten servis in popravila Xeroxovega asortimana. Veliko časa namenijo tudi prodaji pisarniškega in sanitarno higienskega programa ter promociji, za katero jim nikoli ne zmanjka idej. Prisotni so na več lokacijah po Sloveniji, saj želijo zagotoviti čim hitrejšo in celotno oskrbo kupcev.

Dolgo uveljavljena tradicija obeh podjetij ohranjata kakovost in visok standard storitev, kar sta pridobili na podlagi izkušenj in sodelovanja z različnimi poslovnimi partnerji v Sloveniji in tujini.

Več informacij na www.extra-lux.si in www.uni-biro.si.