Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
EFI se prilagaja, v prihodnosti se bo osredotočilo na program Fiery in kapljični tisk.
V prihodnje namerava družba EFI prednostno vlagati v tehnologije, ki bodo pospešile že tako hitro rastoča področja industrijskega kapljičnega tiska in s tem zagotoviti vodilno vlogo v digitalni transformaciji tiskarske industrije s prehodom z analogne na digitalno tehnologijo. Vzporedno bodo vlagali tudi v razvoj rešitev Fiery.

#efi #fiery #kapljicnitisk

Kot del te strategije je družba EFI že zaključila prodajo svoje dejavnosti razvoja programske opreme eProductivity Software ("EPS") za upravljanje produktivnosti tiska in tiska embalaže. Nov lastnik tega programa je družba Symphony Technology Group ("STG"). Podjetji EFI in EPS bosta še naprej sodelovali z obstoječimi strankami in partnerji.

Ta reorganizacija naj bi družbi EFI omogočila pospešitev naložb v poslovni področji razvoja kapljičnih tiskarskih rešitev in opreme Fiery. S tem naj bi okrepili svoj položaj na ključnih trgih in hkrati raziskali nova področja in možnosti poslovne rasti, kar vključuje tudi nove aplikacije in tehnologijo tiska tekstila in embalaže.

Podjetje Fiery bo še naprej vodil Toby Weiss, ki je operativni direktor in generalni direktor podjetja Fiery.

STG, novi lastnik podjetja EPS, je zasebno kapitalsko podjetje, ki se osredotoča na naložbe v podjetja za programsko opremo, podatkovno analitiko in programsko podprte tehnološke storitve.

Več informacij na www.efi.com.