Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Europapier, vodilni ponudnik papirja v Srednji in Vzhodni Evropi, je 100 odstotni lastnik delnic češkega podjetja AtWill.
Družba Europapier International AG (Europapier), hčerinsko podjetje skupine Heinzel, je podpisala pogodbo o nakupu 100 odstotkov delnic družbe AtWill s.r.o., češkega ponudnika papirja, ki posluje na Češkem in Slovaškem. Podjetje AtWill je specializirano za prodajo posebnih papirjev za blagajne v maloprodaji in embalažni sektor.

#europapier #atwill #embalaznipapir #higienskipapir

S to zadnjo pridobitvijo Europapier nadaljuje svojo strategijo prevzemanja podjetij v Srednji in Vzhodni Evropi, ki poslujejo na področju higienskih in embalažnih papirjev. V četrtem četrtletju leta 2021 je družba Europapier zaključila tudi prevzem drugih subjektov, vključno s celotnim obsegom strank in dobaviteljev ter zalogami družb Saneco d.o.o. v Sloveniji in Kikoshop s.r.o. na Slovaškem. Obe podjetji sta specializirani za prodajo in distribucijo higienskih izdelkov in živilskih embalažnih rešitev.

S prevzemom družbe AtWill družba Europapier potrjuje strategijo organske rasti družbe na področju higienskih in embalažnih papirjev.

Več informacij na www.europapier.si in www.kotoucky.cz.