Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Canon s prevzemom Edale še bolj uveljavljen grafični akter na trgu.
Canon je prevzel britanskega proizvajalca tiskarskih strojev Edale, da bi okrepil svojo ponudbo na področju tiska etiket in embalaže. S prevzemom si ustvarjajo tudi nove priložnosti za prihodnji razvoj.

#canon #edale #tisketiket #tiskembalaže

Podjetje Edale s sedežem v Hampshiru (Velika Britanija) razvija in proizvaja sisteme za industrijski tisk etiket in embalaže, vključno z digitalnimi in hibridnimi tiskarskimi stroji, proizvodnimi linijami za izdelavo in obdelavo kartonske in gibke embalaže ter etiket, ploskimi izsekovalnimi sistemi ter različno opremo za dodelavo in predelavo. Podjetje ima predvsem dolgo tradicijo in izkušnje na področju industrijskega tiska etiket, velik in uveljavljen ugled pa ima tudi na področju digitalne dodelave etiket.

V Canonu so prepričani, da bodo s prevzemom svojim strankam za segment tiska etiket in embalaže lahko odslej ponudili celostne rešitve na ključ. za segment tiska etiket in embalaže. Ta korak bo podjetju Canon Production Printing omogočil tudi nadaljnji razvoj sistemov serije LabelStream 4000 ter zagotovil ustrezno strokovno znanje in tehnologijo za razvoj prihodnjih rešitev.

Več informacij na cpp.canon in edale.com.