Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Obility razvija napredno programsko opremo za digitalizacijo tiskarskega poslovanja.
Obility Insight, srečanje uporabnikov in industrije družbe Obility za razvoj programske opreme in sistemsko svetovanje, bo potekalo 22. septembra letos, in bo obravnavalo temo »Digitalizacija, a kako?«. Strokovnjaki iz grafične industrije bodo razpravljali o najnovejših trendih in razvoju na področju avtomatizacije poslovanja v tiskarstvu.

#obility #digitalizacija #poslovanje #avtomatizacija

Digitalizacija tiska in še več
Na dogodku Obility Insight bosta dva klienta oziroma uporabnika rešitev Obility predstavila svojo uporabo spletne platforme Obility, med drugim tudi za ERP in MIS poslovanje, načrtovanje proizvodnje in e-prodajo in nenazadnje za digitalizacijo svojih procesov. Obility bo na srečanju tudi predstavil delovanje same platforme, v živo bodo predstavili digitalizacijo vseh stopenj poslovanja z vključenostjo različnih omreženih delovnih mest. Obiskovalci bodo lahko spoznali samodejno izdelavo kalkulacije in ponudbe, upravljanje naročil, razporejanje teh s planiranjem proizvodnje, upravljanje skladišča oziroma zalog in odpremo. Dogodek bodo izkoristili tudi za predstavitev svojih najaktualnejših inovacij in s tem zagotovili vpogled v orodja, ki jih bo podjetje v prihodnosti ponudilo za digitalizacijo in avtomatizacijo proizvodnih procesov tiska.

Program bosta zaokrožili predstavitvi dveh zunanjih govorcev:
Uli Jeusfeld, korporativni svetovalec za gotovo prihodnost in rast grafičnega posla, bo podal odgovore na vprašanje »Kako tržim digitalizacijo kot ponudnik storitev tiska?«
Markus Lips, Lips & Partner Business Engineering, bo razpravljal o temi "Process Management versus Management by Sneaker".

Zaključek dogodka pa bo večerja, na kateri bodo obiskovalci lahko še pobliže spoznali strokovnjake in še bolj podobno izmenjali mnenja, ideje, dobili nasvete in drugo.

Več informacij na https://obility.de/.