Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Koenig & Bauer z novo digitalno ponudbo vzpostavlja nova poslovna področja.
Z novim oddelkom za digitalno preobrazbo v celotni skupini Koenig & Bauer želi spodbujati razvoj novih poslovnih modelov in digitalnih rešitev vzdolž celotnega življenjskega cikla tiskovin. S tem stranke želijo podpreti povsod, kjer lahko z novimi digitalnimi rešitvami postanejo še bolj dobičkonosne.

#koenigbauer #digitalizacija #digitalnatransformacija #digitalnapreobrazba #umetnainteligenca

Kot poroča skupina Koenig & Bauer, novi digitalni oddelek že od začetka leta 2022 usklajuje in podpira razvoj, implementacijo in uvedbo digitalnih izdelkov in storitev na trgu na nivoju celotne skupine po načelu od začetne ideje do izdelka na trgu. 

V skupini Koenig & Bauer je hčerinsko podjetje Koenig & Bauer Coding umetno inteligenco že udejanilo, digitalni asistent "Kyana" ponuja vse možnosti inteligentne podpore produkciji in njenega vzdrževanja. Wagnerjeva delovna skupina si želi tovrstno ponudbo še razširiti in integrirati funkcionalnosti, ki jih ima Koenig & Bauer že danes in omogočajo zajemanje podatkov, analizo in pripravo poročil proizvodnje. Vse to želijo povezati v platformo umetne inteligence za vse stranke, da bi problematiko proizvodnje razumeli in podprli še bolj celovito.

V skupini Koenig & Bauer  pa se pripravljajo tudi že lansiranje digitalnega produkta »Exceeding Print«, ki združuje dve komponenti trajnostne in digitalne strategije podjetja.

Več informacij na www.koenig-bauer.com.