Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Po temeljitem razmisleku so se lastniki odločili združiti skupino Hunkeler s skupino Müller Martini Group.
Müller Martini Holding AG je prevzel vse deleže skupine podjetij Hunkeler. S to transakcijo sta družina Hunkeler in Crédit Mutuel Equity prodala vse delnice podjetju Müller Martini.

#hunkeler #mullermartini #dodelava #inovativnost #avtomatizacija #pametnatiskarna

Hunkeler AG in Müller Martini AG sta skupini vodilni na svetovnem trgu z inovativnimi rešitvami za obdelavo oziroma dodelavo tiskovin. Obe podjetji osredotočata pomemben del svoje inovativne moči na gospodarno proizvodnjo individualiziranih tiskovin na način avtomatizirane pametne tiskarne.

Hunkeler in Müller Martini sta si že leta zelo blizu Dolgoletna in uspešna zgodovina se je začela v vojnih letih, ko je Hans Müller delal pri Hunkelerju kot strojni inženir, preden se je leta 1946 samozaposlil in ustanovil podjetje Hans Müller / Grapha. Dobri odnosi se ohranjajo že desetletja. Lokalna bližina in uspešno sodelovanje na področju razvoja in proizvodnje strojev in sestavnih delov, tvorita optimalno izhodišče za še tesnejše sodelovanje v prihodnosti.

Z združitvijo obe podjetji vidita odlične priložnosti za združevanje svojih inovacijskih dejavnosti in za to, da bosta lahko v prihodnosti še bolje služila svoji globalni bazi uporabnikov s skupnimi prodajnimi in servisnimi dejavnostmi.

Več informacij na www.mullermartini.com in www.hunkeler.ch.