Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Römerturm postaja del skupine May+Spies.
Pridelovalec papirja May+Spies je s 1. januarjem 2024 prevzel vse deleže veletrgovca specialnih papirjev Römerturm. Podjetje, ustanovljeno leta 1885 in sedaj s sedežem v Kerpnu (Nemčija), dobavlja papirne izdelke za različne tiskovine, embalažo ter za uporabo v galerijah in muzejih.

#mayspies #romerturm #embalaza #prevzem

"Od naše prve majhne naložbe leta 2022 se je sodelovanje med obema podjetjema zelo uspešno razvilo. Zato sem še posebej vesel, da je Römerturm postal pomemben del družine May+Spies", komentira Heinrich Spies, poslovodni partner pri May+Spies.

"Z naložbo v papirnico Reflex vse bolj izkoriščamo priložnosti znotraj dobavne verige vse od proizvodnje preko predelave do veleprodaje. Še posebej v teh turbulentnih časih želimo biti zanesljiv partner našim odjemalcem v grafični industriji", je dejal Spies.

Skupina May+Spies s sedežem v Dürenu (Nemčija) zaposluje okoli 170 ljudi v 10 hčerinskih in sestrskih podjetjih v treh državah. Družinsko podjetje, ustanovljeno v Dürnu leta 1920, vodi že tretja generacija. Odlikuje ga prodaja izdelkov lastnih blagovnih znamk, proizvajajo pa tudi papir drugih blagovnih znamk. Od leta 2015 je skupina May+Spies tudi solastnik papirnice Düren Reflex.

Več informacij na www.roemerturm.de in www.mayspies.com.