Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Lead-Print/be.print se je na Drupi 2024 predstavil z rešitvami spletnega tisk in spletne prodaje tiskovin.
Programsko podjetje Be.Beyond je na Drupi praznoval uspešno preobrazbo svoje uveljavljene rešitve web-to-print Lead-Print v ekosistem Mass-Customization be.print (s privlačnim cenovnim modelom v oblaku). Poudarek ni bil le na tehnologiji, temveč predvsem na koristih za uporabnike.

#drupa #leadprint #beprint #w2p #spletnitisk #webtoprint

Od spleta do tiska do platforme za množično prilagajanje
Med drugim so predstavili, kako s pomočjo čarovnika ekosistema množičnega prilagajanja (Mass-Customization) be.print v zaprtih spletnih trgovinah v 90 minutah priti do blagovne znamke portala za omejen obseg poslovnih strank.

Z novim API-jem be.open Print lahko podatke, povezane z izdelki, izmenjujemo nemoteno, visoko avtomatizirano in varno med tiskarnami, njihovimi strankami in med ponudniki storitev tiska.

Za tretje četrtletje 2024 je bil napovedan tudi vtičnik Shopify za ekosistem be.print . Be.print, ki je namenjen oskrbi ciljnih skupin jin poenostavitvi natančnega lokalnega oglaševanja za maloprodajo in storitve.

Na področju odprtih trgovin naj bi funkcija be.print multishop omogočila postavitev ustreznih spletnih trgovin za specifične ciljne skupine in njihovo prilagodljivo preizkušanje – brez tveganja in brez dodatnih stroškov.

Več informacij na www.beprint.app.