Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Po prevzemu CGS Oris je Screen imenoval Kunia Murajia za novega operativnega direktorja CGS.
Screen Graphic Solutions je svoji skupini podjetij dodal nemško podjetje CGS Oris s sedežem v Hainburgu (Nemčija). Podjetje CGS je bilo ustanovljeno leta 1985 v Hainburgu in se je razvilo v enega vodilnih imen na področju preskusnega tiska, barvnega upravljanja in izdelave visokokakovostnih vzorcev embalaže. Podjetje je svoje poslovanje razširilo po vsem svetu in je zdaj eno najbolj znanih podjetij na področju barvnih tehnologij.

#screen #cgs #oris #barvnoupravljanje #delovnisistem #aplikacije #programskaorodja

Screen (takrat imenovan Dainippon Screen) je začel razvijati poslovno partnerstvo s CGS že leta 1991, ko sta podjetji sodelovali v razvoju barvnih tehnologij skenerjev in snemalnikov. Prispevek CGS je vključeval zagotavljanje izdelkov OEM. Leta 2020 sta podjetji razvili tehnologijo za samodejno napovedovanje barvnih podatkov CxF .

Kunio Muraji postal novi COO CGS
Kunio Muraji je vodil razvoj več velikih projektov pri Screenu, vključno z razvojem tiskalnega sistema Truepress JET 520HD. Zdaj prevzema vlogo COO pri CGS, da bi okrepil obstoječe sinergije med Screenom in CGSom.

V prihodnje si bodo na ta način prizadevali za integracijo barvnih tehnologij CGS v osnovne sisteme upravljanja barv, ki se uporabljajo v seriji digitalnih brizgalnih tiskalnikov in delovnih sistemom Screen Truepress. V prihodnosti pa je cilj tudi integracija rešotev CGS v druge delovne sisteme znamke Screen, vključno s sistemom Equios, s čimer bi zagotovili še naprednejše rešitve za upravljanje barv. Ta orodja bodo podprla različne poteke dela, vključno z analognimi in digitalnimi okolji ter hibridnimi operacijami, ki združujejo oboje.

Več informacij na www.screeneurope.com in www.cgs-oris.com.