Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Konica Minolta s sistemom AccurioPress 6272P ponuja podvojeno produktivnost in hitrost tiska.
Konica Minolta je predstavila nov sistem za digitalni tisk AccurioPress 6272P, ki ponudnikom tiska omogoča nove možnosti monokromatskega tiska. Komercialni tiskarji, storitve tiska za plačilo in osrednje interne tiskarne so glavni ciljni trgi za ta popolnoma konfiguriran digitalni produkcijski tiskarski sistem.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
HP PageWide Advantage 2200 je produkcijski tiskalnik z novo platformo brizgalnega tiska.
Z novim profesionalnim tiskalniškim sistemom HP PageWide Advantage 2200 podjetje HP ponuja prvi model zasnovan na novi platformi brizgalnega neskončnega tiska. V načinu tiska iz zvitka v zvitek omogoča tisk po obeh straneh v enem prehodu in širini izpisa do največ 521 mm. Po navedbah HP-ja je nov sistem namenjen aplikacijam komercialnega tiska, založništva in transakcijskega tiska oziroma direktne pošte.

#hp #pagewide #neskoncnitisk #brizgalnitisk

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Canonov širokoformatni tiskalnik Colorado 1650 z novo možnostjo površinsko obdela izpise v enem prehodu. (vir: Canon)
Canon je že na Fespi 2017 predstavil sistem velikoformatnega tiska Colorado, ki je bil zasnovan z novo tehnologijo UVGel. Dve leti kasneje je ponovno na Fespi v Münchnu (Nemčija) predstavil naslednji model Colorado 1650. Na osnovi različnih časov sušenja izpisov je bilo z njim v enem prehodu možno na izpise učinkovati površinsko motno ali sijano.

#canon #colorado #uvgel #povrsinskiucinek #sijaj

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Gallus One, ki temelji na platformi Labelmaster (vir: Gallus Group).
Novi tiskarski stroj Gallus One je del širšega programa za ponovno odkrivanje področja industrijskega digitalnega tiska etiket. Podjetje Gallus želi z njim spodbuditi digitalno preobrazbo v industriji etiket z uvedbo avtonomnega digitalnega tiska etiket namenjenega srednjemu tržnemu sektorju.

#gallus #labelmaster #digitalnitisketiket

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
EFI in Konica Minolta sta potrdili svoje partnerstvo.(slika: Konica Minolta)
Serija strojev AccurioPrint C750i znamke Konica Minolta bo odslej vodena z upravljalnim vmesnikom EFI Fiery IC-420 v2 Digital Front End (DFE), ki je zasnovana na trenutni sistemski platformi Fiery FS500. To naj bi uporabnikom olajšalo izdelavo profesionalnih barvnih izpisov.

#efi #konicaminolta #fiery #dfe