Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Xeikon je uradno potrdil, da se bo njihova kampanija novitet letos pričela s prireditvijo Digital Label Summit 2009 v Barceloni, Španija. Prireditev bo gostila glavne akterje proizvodnje digitalnih strojev za izdelavo etiket.



Strokovnjaki s področja razvoja Xeikon bodo razpravljali o tehnoloških napredkih in delili dragocene izkušnje glede zmagovitih prodajnih modelov za digitalno izdelavo etiket, Xeikon 3300 in njegovega starejšega brata Xeikon 3000.

Kampanija »Bodi standard«
Namen kampanije »Bodi standard« je predstavitev modelov Xeikon 3300 in 3000, ki nekako postavljata standard v digitalni izdelavi etiket. Na predstavitvi si bodo obiskovalci lahko sami izdelali poljubne etikete. Več o omenjeni kampaniji lahko preberete na www.xeikon.com/dothebenchmark.

Odobravanje  s strani kritikov in strank enakovredno
Xeikon 3300 in Xeikon 3000 sta prejela nagrado za inovacijo leta 2008, kot del podeljenih nagrad za področje digitalne izdelave etiket 2008 (2008 Label Industry Global Awards).

Na trgu se je model 3300 pojavil v Evropi maja 2008, v ZDA pa septembra 2008. Xeikon 3300 je bil nemudoma hit, saj so ga v svoje produkcijske linije sprejeli eni bolj priznanih izdelovalcev etiket, kot so ERO-Etikett v Nemčiji, Borble v Veliki Britaniji ter Odyssey in Tapecon v ZDA. Vsi od teh so prepričani, da je tehnološka pridobitev Xeikon 3300 edinstvena.



Uporabniki so navdušeni nad ločljivo sposobnostjo 1200 x 3600 dpi in kakovostjo reprodukcije odtisov v navezi s Xeikon FA tonerji. Nekateri trdijo celo, da je kakovost odtisa tako visoka, da so nekateri deli odtisa po svoji ločljivosti lahko tudi zaščitne oznake odtisa.

Digital Label Summit se bo odvijal v dneh od 24.-25. marca.  Xeikon je srebrni sponzor prireditve.

Več na www.punchgraphix.com.