Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Letos bo podjetje Mimaki na Fespi 2010 v Münchenu predstavilo sisteme tiska in neposrednega razreza. Ne bo manjkalo niti rešitev tiska na tekstil.

Model Mimaki JV33.

Predstavljen bo UV ploski tiskalnik majhnega in srednjega formata, »UJF3042«, za tisk na promocijske in darilne artikle, oznake, tablice, tipkovnice... Predstavljen bo tudi novi ploski model »UJF-706«. Obe rešitvi sta namenjeni predvsem industrijskim aplikacijam.

UJF3042.

Mimaki se je nedavno usmeril tudi v razvoj neposrednega tiska na tekstil in sublimacijskega tiska. Rešitev »Tx400-1800« izpisuje v širini 1,8 metra pri hitrosti do 56,4 m2/uro neposredno na poliester, bombaž in svilo. Izpis širine do 3,2 metra podpira model »JV5-320DS«, ki je predvsem namenjen produkciji transparentov in tisku na tekstil.

Tx400-1800D.

»JV33« bo predstavljen v okviru rešitev serije »CG« kot model z integriranim sistemom ploterskih nožev. Z njim lahko izdelujemo nalepke, etikete in preostale podobne grafične izdelke. V okviru omenjenega modela bo demonstriran hibridni tisk in razrez. Obiskovalci bodo lahko spoznali tudi hibridne UV-LED rešitve, kot je UJV-160. Ta zagotavlja izpis širine do 1,6 metra iz zvitka v zvitek z UV-barvili, ki omogočajo neposredni izpis tudi na bolj toge tiskovne materiale debeline vse do 10 mm in skupne teže do 12 kg.

Tiskajte z belo in lakom visokega sijaja
Model »UJF-3042« je ploski tiskalnik A3 formata s štirim osnovnimi procesnimi UV-barvili, dodatnim belim in posebnim lakirnim substratom. Neposredno lahko izpisuje na tiskovne medije debelin do 5 cm. Predstavljen bo tudi novi »UJF-706«. V primerjavi s prej omenjenim nudi večji format izpisa na medije debeline do 15 cm. Predstavljen bo tudi »JFX-1631« model, ki je bil predstavljen že leta 2009 in je namenjen predvsem uporabnikom s potrebami tiska na več manjših predmetov oziroma manjših količin plošč večjega formata.

Nov tiskalnik »Tx400-1800D« se lahko uporablja za neposredni tisk na tekstil ali kot sublimacijski tisk. Uporablja lahko tri različice barvil: sublimacijska, reaktivna in acidna barvila. Za segment tiska super velikega formata bo prikazan model »Mimaki JV5-320DS«. Ta omogoča neposredni izpis na poliestrske materiale širine do 3,2 metra in je kot že omenjeno namenjen produkciji panojev, zastav...

Za več informacij kliknite tukaj.