Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Azon Edge je nov revolucionaren in konkurenčen UV-tiskalnik.
Podjetje Azon je javnosti nedavno ponudilo nov UV-tiskalnik Azon Edge, ki je vsestranski in enostaven za uporabo. Z izjemno vzdržljivostjo in enostavnim načinom vzdrževanja omogoča številne aplikacije tiska. Cenovno ugodna izvedba tiska zagotavlja tudi konkurenčnost na trgu tiskovin.

Nov UV-tiskalnik Azon Edge omogoča uporabo različnih barvil v poljubne zaporedju tiska, vključujoč brezbarvna premazna sredstva in belo pokrivno barvilo. Z njimi izdelamo tiskovine v enem prehodu, neodvisno od modela tiskalnika in tiskovnega medija tiskalniki izpisujejo pri ločljivosti 2880 dpi. Izpisi so po tisku obstojni, za nadaljnjo dodelavo ne potrebujemo premazovanja z dodatnimi sredstvi ali laminacijo.

Tiskamo lahko tudi v 3D-načinu, kar omogoča izvedbo različnih vizualnih in strukturnih površinskih učinkov. V enem prehodu namreč lahko nanašamo barvo nivojsko v največ 5 slojih, elementi so lahko dvignjeni tudi do 2 mm. Na ta način lahko izvajamo tudi tisk Braillove pisave v skladu z aktualnimi standardnimi zahtevami.

Eko LED-UV-barvila imajo varnostni certifikat En-71/3, kar zagotavlja delovno okolje z minimalno oziroma nič lahkohlapnimi emisijami (VOC), kar zagotavlja zdravju prijazno delo. Sistem doziranja barvila je nastavljiv programsko tako, da zagotavlja 100-odstotno izrabo barvila. Belo pokrivno barvilo je podprto s stalnim kroženjem tega po dovajalnem sistemu, kar zagotavlja stalno razpoložljivost in zanesljivost tiska z njim. Dozirne posode so večje, kar zagotavlja nemoteno daljše tiskanje, menjava barvila je hitra in učinkovita. Doziranje barvila je stalno nadzorovano, zato tako rekoč ročno poseganje ni potrebno.

Del tiskalnika je tudi programska oprema, ki omogoča upravljanje tiskalniških predlog in ustvarjanje posebnih učinkov z uporabo funkcij, ki jih tiskalnik ponuja. Zato ne potrebujete aplikacij, kot so Adobe Illustrator, Corel Draw ali Adobe Photoshop.

Z novimi modeli tiskalnikov Azon Edge lahko tiskamo promocijske tiskovine, notranje oznake, embalažo. Tiskamo lahko tudi na medije, kot so plastika, les, steklo in kovina.

Več informacij na www.azonprinter.com.